Πάνος Χαρίτος: Ποιος ο ελεεινά τρακαρισμένος συντονιστής του ντιμπέιτ #ERTdebate2015

Πώς εμφανίστηκε φανερά τρακαρισμένος ο συντονιστής του ντιμπέιτ Πάνος Χαρίτος;

Με χαρακτηριστικά “σκαμπανεβάσματα” ξεκίνησε το πρώτο ντιμπέιτ για τις Εκλογές 2015.

Ο συντονιστής του ντιμπέιτ και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ, Πάνος Χαρίτος, ξεκίνησε εμφανώς τρακαρισμένος.

Με τη φωνή να τρέμει και φανερά αγχωμένος η παρουσίαση των πολιτικών αρχηγών και των δημοσιογράφων κράτησε πολύ παραπάνω από το αναμενόμενο. Χαρακτηριστικό ήταν και το λάθος του Πάνου Χαρίτου να ξεχάσει το κανάλι της Μαρίας Χούκλη, τον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια και ενώ επιτέλους οι ερωτήσεις ξεκίνησαν με την Όλγα Τρέμη, ο Πάνος Χαρίτος διέκοψε εκ νέου μετά την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, για να επισημάνει ότι ξέχασε να θέσει την κατηγορία των ερωτήσεων.

Το ντιμπέιτ συνεχίστηκε στο ίδιο κλίμα με τον Πάνο Χαρίτο να διακόπτει συχνά δημοσιογράφους και μονομάχους, για να μπορέσει να θέσει τους κανόνες της τηλεμαχίας και να ελέγξει τη χρονική διάρκεια ερωτήσεων και απαντήσεων.

Ο Πάνος Χαρίτος, «ο δημοσιογράφος που έχει ταυτισθεί επί είκοσι και πλέον χρόνια με τις αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές για την ΕΡΤ», παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων στις 21.00.

Δείτε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών:

Διαβάστε τι λένε τα στοιχήματα για τις εκλογές 2015 και πόσο ανοίγει η ψαλίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στις δημοσκοπήσεις για εκλογές 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.