Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η μέρα επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα νιώθεις καλύτερα και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα περάσουν μία ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα, με μία έκπληξη που σε περιμένει από τον σύντροφό σου και θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από τις υποσχέσεις που θα σου δώσει ένα άτομο που μόλις γνώρισες, ώστε να αποφύγεις πιθανές καταστάσεις που θα σε στεναχωρήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα, το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που θα σε συγκινήσει.

ΛΕΩΝ
Θα πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην ξεσπάσεις σε δικά σου άτομα, που δεν φταίνε σε τίποτα. Κάποια θέματα θέλουν προσεχτική αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Εξέτασέ τα λοιπόν και πάρε αποφάσεις. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές, γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου και εκτός των άλλων, είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που δεν προχωρούν και αφορούν το σπίτι. Έχε το νου σου όμως, να μην παρασυρθείς και έρθεις σε ρήξη μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, αρχίζουν να ξεπερνιούνται σιγά-σιγά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που χρονίζουν και συνέχισε με τα νέα δεδομένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ ευνοϊκές για μια πολύ ερωτική μέρα με τον σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να ανανεώσεις την μεταξύ σας σχέση και να οργανώσετε από κοινού τα μελλοντικά σας σχέδια πιο αποτελεσματικά. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει σήμερα με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο τις φιλικές, όσο και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ανάγκη σου να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να του εξομολογηθείς τις έννοιες και τις ανησυχίες σου για το μέλλον της σχέσης σας θα είναι σήμερα μεγάλη και θα βρεις την ανταπόκριση που θέλεις από την μεριά του. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, βγες έξω και διασκέδασε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά, θα είσαι λίγο αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου, η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα, αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στον σύντροφό σου όσα σε απασχολούν. Μην μιλήσεις μόνο για τα αρνητικά όμως, αλλά επικεντρώσου και στα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε όλα τα φόντα και την γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα δεν είναι και η πιο εύκολη που έχεις περάσει το τελευταίο διάστημα. Κάποια προβλήματα οφείλονται σε άτομα με τα οποία δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις. Αντί να γκρινιάζεις όμως, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και το πώς μπορείς να κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βιώσεις μία ρομαντική ημέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κρατάς μέσα σου όσα σε απασχολούν. Αν είσαι μόνος σου, μπορείς να περάσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά, γεμάτη από νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα χρειαστεί αρκετή σκέψη πριν πράξεις το οτιδήποτε. Μάλιστα, θα περάσουν από το μυαλό σου πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές, που θα ξεκινήσουν από μια επανεξέταση της ίδιας σου της κοσμοθεωρίας. Προσοχή όμως, μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις, γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα θα πρέπει να σταθείς δίπλα στους δικούς σου ανθρώπους. Σε χρειάζονται και ίσως τα προβλήματά τους είναι μεγαλύτερα από τα δικά σου, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι απέναντι τους όσο πιο φιλικός και στοργικός γίνεται. Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι αρκετά καλή και να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις, που μπορεί να ακυρώσουν βασικά σου κεκτημένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δεις τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου, θα πάρεις τις απαντήσεις σου χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις διενέξεις και τους διαπληκτισμούς. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να γνωρίσεις το άτομο εκείνο, που θα αναστατώσει την καρδιά σου.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!