Egyptair: Η «διαβολική» σύνδεση με το αεροπλάνο της Malaysian που συνετρίβη πριν 804 μέρες

Τι συνδέει το αεροπλάνο της Egyptair με αυτό της Malaysian;

Άρχισαν οι θεωρίες… συνωμοσίας για το αεροπλάνο της EgyptAir.

Ακόμα δεν… έπεσε το αεροπλάνο και μερικοί έβαλαν… εμπρός τις θεωρίες συνωμοσίας. Στο τραγικό δυστύχημα πολλοί βλέπουν μια περίεργη «σύνδεση» ανάμεσα στην πτήση MS 804 της EgyptAir και αυτήν της Malaysian Airlines – η οποία κατέπεσε τον Μάρτιο του 2014. Και οι δύο πτήσεις, χάθηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες…

Κατά μια διαβολική σύμπτωση, έχουν περάσει ακριβώς 804 ημέρες από το δυστύχημα της Malaysian δηλαδή είναι ο ίδιος αριθμός με την πτήση της EgyptAir!

Η πτήση 370 της Malaysian Airlines είχε την τελευταία επικοινωνία με το έδαφος στις 5:19 μ.μ. στις 17 Μαρτίου του 2014, πριν χαθεί ανεξήγητα. Επιπλέον, η πτήση 804 της EgyptAir Flight είχε την τελευταία επικοινωνία με το έδαφος στις 2:30 π.μ. στις 19 Μαΐου 2016, πριν εξαφανιστεί χωρίς αιτία.

Επίσης, και οι δύο ήταν διεθνείς πτήσεις. Αυτή της Malaysian από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας προς το Πεκίνο, ενώ αυτή της EgyptAir από το Παρίσι προς το Κάιρο.

Τη «σύνδεση» αυτή έκανε πρώτος ο Ιρλανδός Κέβιν Αντριου με ανάρτησή του στο Twitter. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά «Η πτήση MS 804 χάθηκε ακριβώς 804 ημέρες από την εξαφάνιση της πτήσης MH370; Ω, Χριστέ μου, οι συνωμοσιολόγοι θα το λατρέψουν αυτό».

Διαβάστε τους λόγους που στο airbus της Egyptair επέβαιναν πράκτορες ασφαλείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.