Ποιος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός άφησε την υποκριτική και έγινε αγρότης [φωτο]

Με τι ασχολείται πλέον ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

Στη δεκαετία του ’80 ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους άντρες.

Οι εμφανίσεις τους σε ταινίες άφηναν τα κορίτσια της εποχής άφωνα και τα δωμάτια γέμιζαν από αφίσες του.

Πλέον ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει φτάσει τα 67 του χρόνια και έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά.

Η μεγάλη του αποχή, προκαλεί εντύπωση, καθώς η τελευταία του τηλεοπτική σειρά είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

«Δεν με ενδιαφέρει ούτε να ξαναβγώ στο γυαλί, ούτε στο θέατρο. Άσε που δεν υπάρχει και θέατρο σήμερα. Οι προτάσεις που μου κάνουν, δεν με ενδιαφέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλάμε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, ο οποίος επεσήμανε πως τίποτα από όσα του προτείνουν δεν έχει σχέση με τον Μιχαλόπουλο που έχει μέσα του.

«Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στο δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε «μεγαλώσαμε με σένα». Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου », αποκαλύπτει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η τελευταία σειρά που πρωταγωνίστησε ήταν «Η Ώρα η Καλή», στο Mega και οι δημόσιες εμφανίσεις φαίνεται πως δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο.

«Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου», εξομολογήθηκε στο Νίκο Νικόλιζα ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στιβ Ντούζος ή αλλιώς γνωστός Μπίλιας από το «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.