Ράκος η Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ξανθιά καλλονή που έφερε τον χωρισμό με Αλβάρο

Ποια η ξανθιά καλλονή που έφερε τον χωρισμό σε Αθηνά ΩνάσηΑλβάρο;

Οι εξελίξεις στη Βραζιλία τρέχουν και όπως φαίνεται από τα ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε η πέτρα του σκανδάλου, που προκάλεσε τον χωρισμό Αθηνάς – Ντόντα.

Αν και ο Αλβάρο προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά Ωνάση μετά την απιστία του, οι αποδείξεις για το τρίτο πρόσωπο επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Μπορεί ο Αλβάρο Ντόντα να έχει ήδη διαψεύσει πως βρίσκεται σε σχέση με συναθλήτριά του από την Γαλλία, όμως νέα δημοσιεύματα τον θέλουν να είχε συνάψει δεσμό με μία πολύ όμορφη γυναίκα, με την οποία η Αθηνά τον έπιασε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι στην έπαυλη του ζευγαριού στο Ουέλιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρόκειται για την ξανθιά αδελφή διεθνούς ιππέα και στενού φίλου του Ντόντα, κάτι που όμως κανείς δεν επιβεβαιώνει αλλά και ούτε διαψεύδει. Ειδικά ο Ντόντα που βλέπει την καθημερινότητά του και τα «στεγανά» τους να καταρρέουν όπως βέβαια και η ψυχολογία του.

Η πρώτη συνάντηση μετά τον χωρισμό. Χάλια η Αθηνά Ωνάση

Για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του, το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή στους διεθνείς αγώνες «Athina Onassis Horse Show» στο Σεν Τροπέ.

Οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν χωριστά, καθώς καθόλη τη διοργάνωση δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Η 31χρονη βρέθηκε στον ιππικό όμιλο φορώντας ένα τζιν, μπορντό μπλούζα και μαύρο σακάκι. Ήταν αρκετά αδυνατισμένη αλλά και θλιμμένη και παρακολούθησε τους αγώνες, στους οποίους πήρε μέρος και ο πρώην σύζυγός της.

Διαβάστε τι θα πάρει ο Αλβάρο από το διαζύγιο του με την Αθηνά Ωνάση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.