Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ: Αντάρτικο 5 από βουλευτές, ποιοι καταψηφίζουν την τροπολογία Μουζάλα

Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν με αντάρτικο;

Ζόρια στο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τροπολογία Μουζάλα για το Άσυλο.

Νέο «αντάρτικο» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη στη Βουλή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τέσσερις δεν ψηφίζουν την τροπολογία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για το άσυλο.

Πρόκειται για τους βουλευτές Καββαδία Ιωαννέτα και Χριστόφορο Παπαδόπουλο Β” Αθήνας, Γιώργο Ψυχογιός Κορινθίας, Γιώργο Πάλλη Λέσβου και Χρήστος Καραγιαννίδης Δράμας.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μουζάλας, κατέθεσε εκ νέου την τροπολογία για την υπηρεσία Ασύλου, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνονται οι προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου.

Ο κ. Μουζάλας, υπερασπίστηκε από το βήμα την τροπολογία λέγοντας πως περιέχει ρυθμίσεις κατεπείγοντος χαρακτήρα που ρυθμίζουν τη λειτουργία των επιτροπών ασύλου. Σημείωσε δε πως στα νησιά η πλειοψηφία των προσφύγων έχουν καταθέσει αίτηση για άσυλο και ότι η πλειοψηφία του θα προχωρήσει σε ένσταση, ενώ παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση δεν προέβλεψε αυτή τη κατάσταση.

Οι πέντε βουλευτές, που ανήκουν στην τάση των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλαν επιστολή στους συναδέλφους τους βουλευτές και τους ζητούν να εκφράσουν την διαφωνία τους. Ζητούν απόσυρση της τροπολογίας διαφορετικά θα την καταψηφίσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση των πέντε βουλευτών.

Διαβάστε τους πραγματικούς λόγους που ο Λαζόπουλος τα γύρισε σε Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.