Ολυμπιακοί Ρίο 2016: Σοκ στην Ελληνική αποστολή – Ποιοι βρέθηκαν ντοπέ

Πόσοι Έλληνες αθλητές της ελληνικής ομάδας βρέθηκαν ντοπέ στους Ολυμπιακούς του Ρίο 2016;

Κάθε άλλο παρά αισιόδοξα αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο για την ελληνική αποστολή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «στο Κόκκινο», μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προέρχεται από το άθλημα της κολύμβησης, έχει βρεθεί θετικό σε έλεγχο αντιντόπινγκ, στην πρώτη ανάλυση του δείγματος.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε πριν αναχωρήσει η ολυμπιακή αποστολή για το Ρίο 2016, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, αλλά και το ίδιο το μέλος προκειμένου να παραβρεθεί στην ανάλυση του δεύτερου δείγματος αυτοπροσώπως ή δια εκπροσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε θετικό το πρώτο δείγμα σε έλεγχο αντιντόπινγκ μιας Ελληνίδας κολυμβήτριας που βρίσκεται ήδη στο Ρίο και μάλιστα διεκδικούσε και με αξιώσεις μία καλή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αποκάλυψη του δείγματος έγινε από την Αθήνα και από τα δείγματα που συγκέντρωσε το ΕΣΚΑΝ πριν φύγουν οι αθλητές για το Ρίο και το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι πρόκειται για αθλήτρια της κολύμβησης.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, την κάλεσε στο γραφείο και την ενημέρωσε για τη θλιβερή είδηση, ενώ της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματα της και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, χωρίς φυσικά να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το δεύτερο θετικό δείγμα, αφορά μέλος της παραολυμπιακής ομάδας, το οποίο όμως βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν Σεπτέμβριο. Αν και το δεύτερο δείγμα του αθλητή είναι θετικό, δεν θα ταξιδέψει καν για τη Βραζιλία.

Θετικό στον πρώτο έλεγχο του δείγματος βρέθηκε και μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας που όμως βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, καθώς οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Άσχημα τα νέα και για την Κύπρο παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Θετικός» σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο αρσιβαρίστας, Αντώνης Μαρτασίδης, σε έλεγχο που του έγινε πριν από μερικές εβδομάδες κι ενώ ήταν στην Αθήνα.

Όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, μετά την ενημέρωση που είχε, ξεκίνησαν άμεσα οι διαδικασίες ανάκλησης της διαπίστευσης του αθλητή, ο οποίος έφτασε στο Ρίο πριν λίγες ώρες.

Ο Μαρτασίδης πριν από 1.5 χρόνο ήταν μέλος της εθνικής Ελλάδας και είχε προπονητή τον Βίκτορα Μήτρου. Είχε δηλωθεί στο β΄ γκρουπ της κατηγορίας 85 κιλών, όντας ένα από τα 16 μέλη που αριθμεί η κυπριακή αποστολή στο Ρίο 2016.

Διαβάστε ποια η απίστευτη αποκάλυψη για το Ρίο 2016 και την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.