Αλέξανδρος Βέλιος: Τι ζητούσε στο τελευταίο του sms μία ώρα πριν το τέλος

Τι ζητούσε στο τελευταίο του sms ο Αλέξανδρος Βέλιος;

Την αλλαγή της τελευταίας στιγμής που έκανε στην ιδιόχειρη αποχαιρετιστήρια επιστολή του ο Αλέξανδρος Βέλιος, μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή αποκάλυψε ένας στενός του φίλος.

Ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε για το τελευταίο sms του Αλέξανδρου Βέλιου, μια ώρα πριν φύγει από τη ζωή.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ξεχάσει να ευχαριστήσει τη σύζυγό του και έστειλε sms στον Τσακιτζιάν.

«Το sms εστάλη στις 5/9, στις 13:47, μία ώρα πριν πεθάνει», είπε αρχικά ο Τσακιτζιάν. Και συνέχισε:

«Ηθελε να κάνω μια διόρθωση στην ιδιόχειρη επιστολή που μου είχε δώσει. Έγραφε λοιπόν:

«Κρικόρ, στο σημείο “γιατί νιώθω προνομιούχος” θα προσθέσεις στη δεύτερη σειρά: “νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια, η οποία με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ομολογώ ότι αν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη”. Τα υπόλοιπα ως έχουν. Σε φιλώ. Αλέξανδρος Βέλιος”».

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή έγινε εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή, αφού πρώτα είχαν ενημερωθεί η οικογένεια και οι οικείοι του, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε τον θάνατό του.

Τα ευρήματα της νεκροτομής

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του 63χρονου Αλέξανδρου Βέλιου, που βασανιζόταν από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso στα γραφεία της Ασφάλειας θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση και άλλοι δύο συγκεκριμμένοι γιατροί. Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, χωρίς σημαντικά ευρήματα, όμως αναμένεται να περάσει ένας μήνας για τα οριστικά αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Διαβάστε τις τελευταίες στιγμές του Αλέξανδρου Βέλιου πριν του χορηγηθεί η μοιραία ένεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.