Σκάνδαλο για διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί: “Είχε σχέδιο. Ήθελε να παντρευτεί τον γιο της Ελισάβετ και να…”

Ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος του πολύκροτου διαζυγίου Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ;

Την πραγματική αιτία που οδήγησε το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου στον χωρισμό αποκαλύπτει ο βιογράφος της Αντζελίνας Τζολί και συγγραφέας του «Brangelina, the Untold Story».

Περιληπτικά, όπως περιέγραψε στη Daily Mail ο Καναδός δημοσιογράφος Ian Halperin:

– Η Αντζελίνα Τζολί είχε ένα σχέδιο: να μετακομίσει μετ παιδιά της στο Λονδίνο, προκειμένου να ασχοληθεί εκεί με τις φιλανθρωπίες μέσω του τίτλου της πρέσβειρας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Μάλιστα, ήθελε να αποκτήσει και την βρετανική υπηκοότητα και να γίνει η νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα των Βρετανών, στο πλευρό του γιου της Ελισάβετ.

Επιπλέον είχε και πολιτικές φιλοδοξίες, γιαυτό είχε φροντίσει να γνωρίσει από κοντά τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον.

– Βάση του σχεδίου της Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ θα έμενε στο Λος Άντζελες και θα ασχολούνταν με την καριέρα του – το ζευγάρι θα είχε έναν ανοιχτό γάμο.

– Ο Μπραντ όταν έμαθε τι σχεδιάζει η σύζυγός του έγινε έξαλλος και το αρνήθηκε. Στο σπίτι τους έγινε ομηρικός καβγάς και ο Πιτ προσπαθούσε να μην… αντιμιλάει πολύ, για να περάσει η μπόρα.

– Όταν βρέθηκαν πριν μία εβδομάδα στο ιδιωτικό τους τζετ για τη Γαλλια (εκεί που ξεκίνησαν όλα) η Τζολί έστησε και πάλι μεγάλο καβγά.

Στη συνέχεια, βγήκαν μουτρωμένοι από το τζετ και την επομένη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον Μπραντ Πιτ για επιθετικό, ανίκανο και επικίνδυνο πατέρα.

– Είχε συμβουλευτεί τους δικηγόρους της και της είπαν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει την επιμέλεια των απιδιών και αν φύγει ελεύθερη για το Λονδίνο.

– Το καλύτερο; Η Τζολί ήθελε τόσο πολύ να μοιάσει στην Νταϊάνα που, όπως αποκάλυψε στενή φίλη της στον βιογράφο, είχε «βάλει στο ραντάρ της» τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Άντριου με στόχο να διεισδύσει στην βασιλική οικογένεια!

Δείτε την κοινή συνέντευξη Τζολί-Πιτ μετά το διαζύγιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.