Ποιο μεγάλο στρατόπεδο κλείνει εν μία νυκτί: Μεγάλη ανησυχία

Ποιο μεγάλο στρατόπεδο κλείνει;

Ανησυχία υπάρχει στα στελέχη του Στρατού Ξηράς στη Λάρισα, μετά τη χθεσινή εξαγγελία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για παραχώρηση του Στρατοπέδου Μπουγά και μέρους του Στρατοπέδου Τζίμα στο Δήμο Λαρισαίων.

Να σημειώσουμε ότι η εξαγγελία την οποία πραγματοποίησε χθες κατά την ομιλία του στο αναπτυξιακό συνέδριο της Λάρισας, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, άναψε το πράσινο φως για να γίνει η παραχώρηση στο δήμο Λαρισαίων, των εκτάσεων του στρατοπέδου Μπουγά και ενός τμήματος του στρατοπέδου Τζήμα.

Στο Στρατόπεδο Τζήμα που βρίσκεται στην περιοχή Μεζούρλο, δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και την Ιατρική Σχολή κατέληγαν ανενεργά στρατιωτικά οχήματα και δεν λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, ενώ στο Στρατόπεδο Μπουγά, εδρεύει Μοίρα Πεζοναυτών, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, θα μεταφερθεί στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Λόχο Υλικού Πολέμου και τις άλλες υπηρεσίες του στρατοπέδου.

Τα στελέχη και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε αναβρασμό μετά την χθεσινή εξαγγελία του πρωθυπουργού και ήδη η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, ετοιμάζει δυναμική αντίδραση!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.