Σάλος στη Λάρισα: Γιατί ο γνωστός ταβερνιάρης Κ.Μ. σακάτεψε τη γυναίκα του αστυνομικό. Σχέση με υπουργό;

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας Κ.Μ. που σακάτεψε τη γυναίκα του στη Λάρισα. Γιατί το έκανε; Δείτε φωτογραφίες με γνωστό υπουργό.

Ζήλεια, φασαρίες και συχνοί καυγάδες συνέθεταν το παζλ της ταραχώδους σχέσης του επιχειρηματία με την αστυνομικό.

Νοσηλεύτρια φίλη της Στέλλας που υποδέχτηκε την αστυνομικό στο νοσοκομείο δεν την αναγνώρισε.

Γιατί ο επιχειρηματίας Κ.Μ. ξυλοφόρτωσε τη σύζυγο του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο και ο άντρας αντέδρασε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

Ο επιχειρηματίας νταής φέρεται μάλιστα μέσα από το κρατητήριο να ζητά μέχρι και τώρα να τον αφήσουν ελεύθερο να πάει για να την «αποτελειώσει».

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, μητέρα δυο παιδιών που επί χρόνια, βίωνε το απόλυτο μαρτύριο από τα χέρια του κακοποιητή συζύγου της, είναι η γυναίκα που νοσηλεύεται άγρια χτυπημένη στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο άνδρας της, ιδιοκτήτης ταβέρνας έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, την ίδια ώρα που οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν την 43χρονη στη ζωή, ενώ τα ανήλικα παιδιά του ζεύγους έχουν οδηγηθεί στη μητέρα του θύματος και δέχονται τη στήριξη ειδικών ψυχολόγων.

Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στην Νεάπολη Λάρισας, άρχισε να τη βρίζει, έχασε τον έλεγχο και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο και την κοιλιά.

Άγριοι ξυλοδαρμοί, ύβρεις και απειλές από έναν σύζυγο, δυνάστη, χειριστικό κακοποιητή ο οποίος ξεσπούσε τα ερεβώδη ένστικτα του πάνω της. Υπέμενε σιωπηρά χωρίς να μοιράζεται με κανέναν τα αδιανόητα και ζοφερά σκηνικά που ζούσε.

Ακόμη και όταν κάποιες φορές στο πρόσφατο παρελθόν η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και αναγκάστηκε να προσφύγει στις αρχές, έκανε στον σύζυγο της μήνυση για απειλές με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται, να οδηγείται στο Αυτόφωρο και στη συνέχεια να αφήνεται ελεύθερος καταφέρνοντας να πείσει τη γυναίκα του να μην τον εγκαταλείψει. Και τα κατάφερνε.

Ο επιχειρηματίας K.M. κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και χθες οδηγήθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας ενώπιον του ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, η κατάσταση εκτροχιάστηκε και πάλι. Ο κακοποιητής ιδιοκτήτης ταβέρνας, επιστρέφοντας από το κατάστημα, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα αγριότητας, όρμησε στην αστυνομικό και άρχισε να τη χτυπά με μανία.

«Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Τις φωνές του θύματος άκουσαν γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ η γυναίκα λιπόθυμη από το ξύλο και αιμόφυρτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ παρέχουν στήριξη.

Σε χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί η άτυχη γυναίκα στην Λάρισα

H γυναίκα, η οποία είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αν και διέφυγε τον κίνδυνο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά χτυπήματα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάγματα σε αρκετά σημεία του σώματος της, ενώ φέρει κάκωση στο νεφρό, για την οποία αναμένεται να εισαχθεί σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες αιτία του άγριου ξυλοδαρμού στάθηκε το γεγονός ότι εκείνη του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε διάσταση και η γυναίκα γύρισε στο σπίτι προκειμένου να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Όμως όταν τελικά ανακοίνωσε στον σύζυγο της την απόφαση της να χωρίσουν οριστικά αυτός της επιτέθηκε με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Γείτονες που άκουσαν τον καβγά ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Πάντως, την ώρα του συμβάντος τα δύο παιδιά τους δεν ήταν στο σπίτι. Ωστόσο, θα επιληφθεί παιδοψυχολόγος για τη στήριξή τους.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνδρας που χτύπησε την σύζυγό του σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ αργά το μεσημέρι ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Ωστόσο, ο ίδιος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα την στιγμή που η σύζυγός του παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης στις ερωτήσεις των αστυνομικών φέρεται να δήλωσε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης Κ.Μ. είχε σχέσεις με στελέχη της ΝΔ, ενώ την ταβέρνα του είχαν επισκεφθεί πολλοί υπουργοί, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Πιερρακάκης:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.