Ανατριχιαστικό με δολοφόνο Αστυνομικό, Άγιοι Ανάργυροι: “Σκαρφάλωσα και είδα την γυναίκα στο…”

Τι είδε συγγενής του Αστυνομικού που δολοφόνησε την οικογένειά του, όταν μπήκε στο σπίτι στους Αγίους Αναργύρους;

Ένας συγγενής των θυμάτων της οικογενειακής τραγωδίας στους Αγίους Αναργύρους, ο άνθρωπος που σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι γιατί είχε φοβηθεί πως είχε συμβεί κάτι κακό (και επιβεβαιώθηκε), περιέγραψε το τι αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι.

Όπως δήλωσε, «σκαρφάλωσα από το πλάι, στην εξωτερική σκάλα και είδα την κοπέλα μέσα ξαπλωμένη, οπότε φώναξα να σπάσουν την πόρτα. Σπάσαμε την πόρτα και μπήκαμε μέσα, γιατί υπάρχει ένα μικρό παιδί και φοβήθηκα γι’ αυτό».

Για το τι αντίκρισε με το που μπήκε μέσα, είπε: «Η μητέρα (πεθερά του αρχιφύλακα) με την κόρη (η γυναίκα του) ήταν στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και ο πατέρας (ο αστυνομικός) στο κρεβάτι το μεγάλο, αυτό της κρεβατοκάμαρας».

«Χθες το βράδυ έγινε παιδιά», σημείωσε στους εκπροσώπους του Τύπου όσον αφορά τον χρόνο της τραγωδίας. Ενώ σε ερώτηση για το εάν έγινε με όπλο το έγκλημα, απάντησε: «Ναι».

Σχετικά με το εάν πάει κάπου το μυαλό του, είπε: «Όχι, δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε σπίτι, αλλά δεν είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα». Τέλος, αναφορικά με το πότε είδε για τελευταία φορά την οικογένεια, είπε:

«Την ξαδέλφη, προχθές, είχαν έρθει στο σπίτι με τη μικρή».

Δείτε το βίντεο του newsbeast.gr:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.