Buyfans.gr: Η αλήθεια για τη σελίδα που πουλά Facebook Likes. Αποκάλυψη Κανάκη, Βινύλιο

Η σελίδα buyfans.gr απασχόλησε την εκπομπή Βινύλιο του Αντώνη Κανάκη.

Σύμφωνα με το buyfans:

“Εδώ μπορείς να προσθέσεις likes για την σελίδα σου στο Facebook followers για τον λογαριασμό σου στο Twitter αλλά και views για το βίντεο σου στο Youtube ! Δές τα διαθέσιμα μας πακέτα επέλεξε αυτό που σε ενδιαφέρει και σε λίγες ώρες γίνε Superstar στα Social Networks ! ”

Ενδεικτικά δείτε πώς το buyfans.gr πουλά Likes στο Facebook:

500Facebook likes για την σελίδα σου !

Αγόρασε 500 Facebook likes για την σελίδα σου μόνο με 7 ευρώ ! Μπορείς να αγοράσεις όσες φορές θέλεις ! πχ εάν θέλεις να προσθέσεις 3000 likes στην σελίδα που διατηρείς στο facebook θα πρέπει να αγοράσεις έξι φορές.Με την αγορά fans για την σελίδα σου στο facebook γίνεσαι αμέσως ένας social network superstar. Έτσι οι μελλοντικοί fans που θέλουν να κάνουν like στην σελίδα σου κάνουν πιό εύκολα όταν βλέπουν ότι ήδη υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θαυμαστών.Εσύ θα έκανες like σε μία σελίδα με 30 fans ? Αγόρασε σήμερα και δές τα likes της σελίδας σου να εκτοξέυονται ! Η πληρωμή για λόγους ασφαλείας πραγματοποιείτε μέσω PayPal και η πρόσθεση των likes ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες !

Προέρχονται απο πραγματικούς χρήστες απο όλο τον κόσμο προσφέροντας μία εικόνα αξιοπιστίας για την σελίδα σας.

άν θέλεις μεγαλύτερη ποσότητα επέλεξε να αγοράσεις περισσότερες φορές το ίδιο πακέτο.

Price: 7.00 €

Η αλήθεια για το buyfans.gr έρχεται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος στο φόρουμ freestuff.gr είχε γράψει πριν από χρόνια, το 2011:

Δυστυχώς ή ευτυχώς στο social marketing οι fans και οι χρήστες του facebook και λοιπών κοινωνικών δικτύων είναι ραπανάκια. Σαν ραπανάκια αντιμετωπίζουν και οι ίδιες εταιρείες facebook twitter όσους έχουν λογαριασμό σε αυτές οπότε μην σου φένεται παράξενο. Είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις αντιμετωπιστεί πολλές φορές στο facebook αν εχεις λογαριασμο σαν ραπανακι. Πρέπει να γνωρίζεις ότι σε πανεπιστήμια αμερικής και αγγλίας υπάρχουν μαθήματα που διδάσκουν social marketing και μέσα σε αυτά που διδάσκουν είναι και οι τρόποι αύξησης fans σε μία σελίδα και ότι έχει σχέση με άυξηση κέρδους πωλήσεων και αναγνωρισημότητας brand name μέσα απο σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.Δυστυχώς όλοι είμαστε ραπανάκια ο μόνος τρόπος για να μήν είσαι είναι να μην διαθέτεις λογαριασμό σε site κοινωνικής δικτύωσης.

Κώστας
BUYFANS.GR

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.