Δημήτρης Καμμένος: Στήριξε πρόταση μομφής, διεγράφη από ΑΝΕΛ. Πού πάει, έξαλλος ο Πάνος Καμμένος [φωτο, video]

Σε ποιο κόμμα πάει ο Δημήτρης Καμμένος και πώς αντέδρασε ο Πάνος Καμμένος μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής από τον βουλευτή του;

“Φωτιές” άναψε στους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος – Ψήφισε “ναι” στην πρόταση μομφής της ΝΔ – Άμεση διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες – Αιχμές για… καλοπληρωμένη μεταγραφή από τον Πάνο Καμμένο.

Πολιτική «φωτιά» επεφύλασσε η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η ΝΔ κατά της κυβέρνησης. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ψήφισε «ναι», με την αντίδραση του Πάνου Καμμένου να είναι οργισμένη.

Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε «ναι»,και στο άκουσμα αυτό κάποιοι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν την απόφασή του.

Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος αφού αρχικά διέγραψε τον Δημήτρη Καμμένο από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, στην συνέχεια με μια ανάρτηση έκανε λόγο για… καλοπληρωμένη μεταγραφή.

Με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως σας ο Δημήτρης Καμμένος δεν ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Ράνια Σβίγκου: Μάλλον άργησε κιόλας

«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε τη στάση του Δημήτρη Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. «Μάλλον άργησε κιόλας», προσθέτει στην ανάρτησή της στο Twitter.

Και καταλήγει: «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».

Ο Δημήτρης Καμμένος φαινόταν σκεπτικός και αρκετά «απομακρυσμένος» από την κοινοβουλευτική ομάδα, με τον φωτογραφικό φακό να τον «πιάνει» να κρατά το κεφάλι του.

Όπως όλα δείχνουν, η στήριξη της πρότασης μομφής από τον Δημήτρη Καμμένο και η διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ του ανοίγει τον δρόμο για την είσοδο στη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Επίσημη ανακοίνωση-τοποθέτηση μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, αλλά μάλλον πρέπει να θεωρείται δεδομένη η είσοδος του Δημήτρη Καμμένου στη ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.