Ποια γνωστή παρουσιάστρια ήταν έγκυος και… το έκρυβε: Γέννησε πριν από…

Ποια γνωστή παρουσιάστρια ήταν έγκυος και γέννησε πριν έναν μήνα;

Μπορεί η Λυδία Παπαϊωάννου να υπήρξε για χρόνια στην τηλεόραση, ωστόσο δεν έχει απασχολήσει σχεδόν καθόλου τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική της ζωή.

Τυχαία πληροφορηθήκαμε πριν από περίπου έναν μήνα ότι κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον tattoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα, καθώς εμφανίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης στο Social Experience Forum, όπου πραγματοποίησε μια ομιλία.

Η πρώην παρουσιάστρια του MAD, η οποία πλέον εκτός από τις συνεργασίες της με περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς διατηρεί δική της εταιρεία που δημιουργεί πρωτότυπο περιεχόμενο, κυρίως για digital projects, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο «πελαργός» βιάστηκε λίγο να έρθει.

Μαιευτήριο

Συγκεκριμένα, η Λυδία γέννησε στον όγδοο μήνα, αλλά όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Η ίδια είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Κυριάκο Μπαλάσκα, μέλη της οικογένειάς της και στενούς φίλους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η πρώην παρουσιάστρια, η οποία είχε κάνει για ένα φεγγάρι και το μέλος της κριτικής επιτροπής στο πρώτο «Just the two of us» του Mega, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον καλό της και τον γιο τους.

Να τους ζήσει!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.