Δολοφονία Πειραιάς: Ποιος ο 30χρονος δράστης. Παραδόθηκε, πρώτα λόγια. “Ήμουν σε άμυνα και…”

Τι είπε ο 30χρονος δράστης της δολοφονίας στον Πειραιά όταν παραδόθηκε;

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά.

Πρόκειται για 30χρονο που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πως προσπάθησε να δικαιολογήσει στους αστυνομικούς την εν ψυχρώ δολοφονία του 21χρονου.

«Ήμουν σε άμυνα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 30χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ για ασήμαντη αφορμή έναν 21χρονο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά.

Ο δράστης, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έδειχνε στο σώμα του σημάδια τα οποία ισχυρίστηκε ότι του τα προκάλεσε ο 21χρονος για να δικαιολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του.

Για το όπλο και πως βρέθηκε στα χέρια του ο 30χρονος φέρεται να είπε ότι το βρήκε στο λιμάνι του Πειραιά και ότι δεν είναι δικό του και πως το είχε μαζί του για να ρίξει στον αέρα για το καλό της νέας χρονιάς…

Ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου κρατείται στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ. Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις των συγγενών του με την αστυνομία όπως είχε μεταδώσει το newsit.gr.

Το τελευταίο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο δράστης να μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδελφό του. Ο άνδρας είναι 30 ετών.

Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του από τον Άγιο Δομίνικο. Είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν αφού είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Στην Ασφάλεια βρίσκονται η φίλη του θύματος και ο αδερφός του προκειμένου να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση αλλά και να αναγνωρίσουν τον δράστη.

Διαβάστε τι είπε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας στον Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.