Δολοφονία Πειραιάς, αποκάλυψη σοκ: Ο δολοφόνος μπέρδεψε το θύμα με τον… Ποιον ήθελε να σκοτώσει

Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του δολοφόνου από τον Πειραιά;

«Με έσπρωξε και έφαγε εκείνος τη σφαίρα» αποκαλύπτει η κοπέλα του θύματος η οποία είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην εκπομπή «Μαζί σου». Τι λένε οι φίλοι του φερόμενου δράστη για το λόγο του οδήγησε στη δολοφονία στο Πειραιά.

https://www.youtube.com/watch?v=N4zyY_3nrXY

Ο δράστης μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδερφό του:

Οι φίλοι του δολοφόνου σκιαγραφούν μια προσωπικότητα που δεν προκαλούσε ποτέ προβλήματα. Όπως περιγράφουν πρόκειται για έναν άνθρωπο οικογενειάρχη. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν ο δράστης μπέρδεψε το θύμα με τον δίδυμο αδερφό του.

Μια άλλη φίλη του δράστη αναφέρει ότι υπήρξε πάλι μεταξύ των δύο ανδρών. Όπως είπε το θύμα του έδωσε μια κουτουλιά τόσο δυνατή που άνοιξε το κεφάλι του στη συνέχεια άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Λίγο αργότερα έγινε το κακό.

Ακούστε τι είπε:

https://www.youtube.com/watch?v=5D9LENtdNlk

Δολοφονία Πειραιάς: Έτσι ξεκίνησε ο καβγάς και βγήκε το όπλο

Για ασήμαντη αφορμή, όπως λένε οι μάρτυρες δολοφονήθηκε ο 21χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου χρόνου στον Πειραιά.

Ο καβγάς που κατέληξε σε δολοφονία έξω από κλαμπ στην περιοχή της Τρούμπας έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας. Λεπτομέρειες από το έγκλημα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος είχε επισκεφτεί το κλαμπ της οδού Κολοκοτρώνη 115 με την παρέα του για να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά.

Όπως, λοιπόν, πήγε να μπει στο νυχτερινό μαγαζί ο 21χρονος σκούντησε έναν άλλο θαμώνα, ο οποίος στράφηκε εναντίον του αρχικά λεκτικά.

«Τι κοιτάς ρε;»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν τον δράστη να λέει στο θύμα «τι κοιτάς ρε, γιατί με έσπρωξες; ».

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και πάνω στον άγριο καβγά, ο δράστης , ο οποίος αναζητείται, πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα στο στήθος.

«Οι δύο άντρες μάλωσαν, φαίνεται ότι είχαν πιει αρκετά. Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, φώναζε μία κοπέλα « τρέξτε, δεν αναπνέει», αναφέρει στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 αυτόπτης μάρτυρας ενώ δεύτερος μάρτυρας τόνισε ότι «φώναζαν τον φάγανε, τον σκοτώσανε».

Διαβάστε τι είπε ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας στον Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.