Σάλος με Μυρσίνη Λοϊζου: Γυμνή αγκαλιά με τον… Τσίπρα [φωτο]

Ο σάλος με τη Μυρσίνη Λοϊζου δεν λέει να κοπάσει, σε σημείο που έχουν αρχίσει να γράφονται και… τέρατα.

Πριν από μια διετία και κάτι κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι απεικόνιζε τον (νεαρό) Αλέξη Τσίπρα, ανάμεσα σε δύο γυμνά κορίτσια.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και για μεγάλο χρονικό διάστημα έπειθε πολλούς ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός το «γλέντησε» στα νιάτα του.

Με αφορμή την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου, η φωτογραφία επανήλθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες αφού κάποιοι ευφάνταστοι – και εντελώς ανενημέρωτοι – συνδύασαν την κοπέλα στα δεξιά με την κόρη του αείμνηστου Μάνου Λοΐζου.

Δε χρειάζεται όμως καν να προσπαθήσει κάποιος να καταρρίψει τον πρόσφατο ισχυρισμό περί Λοΐζου.

Αρκεί να δει και να διαβάσει πως καταρρίπτεται ο συσχετισμός του Αλέξη Τσίπρα με τον νεαρό της επίμαχης φωτογραφίας…

Στην πραγματικότητα βέβαια, η ομοιότητα του νεαρού με τον Αλέξη Τσίπρα είχε να κάνει περισσότερο με τη λήψη και την πόζα της στιγμής, καθώς όπως θα δείτε στη συνέχεια, δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στους δυο.

Συν τοις άλλοις, η φωτογραφία που κυκλοφόρησε είχε υποστεί ρετούς με φίλτρα «παλαίωσης», προκειμένου να δείχνει τραβηγμένη σε αρκετά παλαιότερη εποχή.

Διότι στην αυθεντική βερσιόν της συγκεκριμένης φωτογραφίας, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι προέρχεται από την «ψηφιακή εποχή» και όχι από σκαναρισμένο χαρτί των 90’s.

Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία βέβαια, υπάρχουν ακόμη τρεις φωτογραφίες στο διαδίκτυο από την συγκεκριμένη παρέα των… άτακτων νεαρών, εκεί όπου πλέον χάνεται κάθε ίχνος ομοιότητας. Αν μάλιστα προσέξει κάποιος και τις μάρκες των προϊόντων που απεικονίζονται, καταλαβαίνει εύκολα πως η συγκεκριμένη παρέα βρίσκεται σε χώρα εκτός Ελλάδα.

Διαβάστε ποιο το… πλούσιο βιογραφικό της Μυρσίνης Λοΐζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.