Δολοφονία 63χρονης Καλαμαριά: Ποιος την σκότωσε με σφυρί. Σοκάρει η ταυτότητα δολοφόνου

Ποιος ο δολοφόνος της 63χρονης στη Καλαμαριά;

Κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος που συνέβη χθες Πέμπτη στην Καλαμαριά βρίσκονται οι Αρχές, αφού βρέθηκε ο δολοφόνος της 63χρονης που σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι της.

Για τον φόνο συνελήφθη ένας 31χρονος ψυκτικός, ο οποίος μετέβη στο διαμέρισμα της 63χρονης για να επισκευάσει το κλιματιστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έλειπε ένα εξάρτημα για την επισκευή και ο 31χρονος ψυκτικός δεν μπορούσε να φτιάξει το μηχάνημα, οπότε ετοιμαζόταν να φύγει.

Η 63χρονη τον πίεζε να μη φύγει, ακολούθησε έντονος καβγάς, οι δύο άνθρωποι πιάστηκαν στα χέρια και τότε ο 31χρονος ψυκτικός φέρεται να πήρε ένα σφυρί από τα εργαλεία του και να χτύπησε τη γυναίκα.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο δράστης μετέβη στην οικία της 63χρονης στην περιοχή της Καλαμαριάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει τεχνικές εργασίες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, σύμφωνα με το δράστη, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη και στη συνέχεια ο 31χρονος ψυκτικός της προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα με εργαλείο».

Ο 31χρονος ψυκτικός ομολόγησε τη δολοφονία και αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Την 63χρονη εντόπισε χθες το πρωί νεκρή η κόρη της. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τις διωκτικές Αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας.

Οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν στο περιβάλλον της, καθώς είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού ο χώρος δεν βρέθηκε παραβιασμένος.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

https://www.youtube.com/watch?v=J7mgpmTD1_k

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.