Μητσοτάκης, ανατροπή για Πρόεδρο Δημοκρατίας: Ποιον προτείνει. Δεν ακούστηκε καθόλου, κρυφό χαρτί [φωτο]

Ποιον φαίνεται ότι θα προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Η επιλογή του προσώπου που θα προτιμήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι από τις παραμέτρους που θα κερδδίζουν ζωτικό χώρο στα πολιτικά παρασκήνια όσο θα τρέχει ο χρόνος προς την ολοκλήρωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει όλα τα χαρτιά στα χέρια του και διατηρεί το προνόμιο, όχι μόνο να αιφνιδιάσει, αλλά και να εντάξει το θέμα σε μια ευρύτερη πολιτική στρατηγική.

Κορυφαίος κεντροδεξιός πολιτικός έλεγε στο Κολωνάκι ότι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με την ακαδημαϊκή διάσταση της προσωπικότητάς του, εκτιμάται ότι μπορεί να σηματοδοτήσει ένα «καινούριο ξεκίνημα» στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι οι Βρυξέλλες τον προτιμούν, όπως συνέβη και με το πρόσωπο του Μαργαρίτη Σχοινά για το αξίωμα τηου Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε -συνέχισε- ότι ο Λουκάς Παπαδήμος «περπάτησε» τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών και της Φρανκφούρτης ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και οι προσβάσεις του στα κέντρα λήψης αποφάσεων είναι πολύ μεγάλες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.