Ομολογία σοκ Δ.Κ., Μέγαρα: Γιατί σκότωσα τον Χάρη Κουμπούλη. Ράκος η Μαρία Μπράβου «Ο άντρας μου…» [φωτο, video]

Τι υποστήριξε στην ομολογία του ο δολοφόνος Δ.Κ. στα Μέγαρα που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατρό, Χάρη Κουμπούλη, και τραυμάτισε τη σύζυγο του, Μαρία Μπράβου;

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία του Χάρη Κουμπούλη μέσα στο σπίτι του από τον πρώην σύζυγο της αδελφής του. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος εισέβαλε στο σπίτι και πυροβόλησε τον κουνιάδο του τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Νεκρός από τα πυρά του κουνιάδου του, είναι ο 48χρονος γιατρός Χάρης Κουμπούλης, ενώ η 43χρονη σύζυγός του Μαρία Μπράβου νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ο 51χρονος Δ.Κ., ο οποίος είναι σωφρονιστικός υπάλληλος, μπήκε στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, έπειτα από καβγά.

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι βαρύτατες. Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο 48χρονος Χάρης Κουμπούλης, ο οποίος αρχικά είχε τις αισθήσεις του, κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του. «Δεν θυμάμαι τι έκανα… Εγώ το έκανα. Το μυαλό μου έχει θολώσει… Εγώ το έκανα. Αυτός φταίει που χώρισα με τη γυναίκα μου, αυτός μας χώρισε, αυτός φταίει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. «Σε μία κίνηση απελπισίας πήρα το όπλο και άρχισα να πυροβολώ», συμπλήρωσε.

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο σπίτι την ώρα του φονικού, βρίσκονταν τα δύο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού καθώς και ο αδελφός της γυναίκας, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έτρεξε και κλείδωσε το ένα παιδί στο μπάνιο.

Ο 51χρονος κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Τρίτη, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Αποκαλύψεις για την ψυχολογική κατάσταση του δράστη έκανε φίλος του. Οπως είπε έπρεπε να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και αποκάλυψε πως θεωρούσε τον κουνιάδο του υπεύθυνο για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό. Ήταν υπόδειγμα ανθρώπου στην κοινωνία. Έχω ζήσει την οικογένεια και πήγαινα στο σπίτι. Είχε σύγχυση και το θέμα ήταν καθαρά ψυχολογικό. Ήθελε αγωγή. Ο άνθρωπος έπρεπε να έχει μπει σε ψυχιατρική κλινική. Ήταν πολύ πιεσμένος….

Θεωρούσε ότι ο κουνιάδος του ήταν η αιτία που τον χώρισε η γυναίκα του. Από το χωρισμό και πέρα ήρθαν τα προβλήματά του. Μιλήσαμε πριν την τραγωδία και μου έλεγε ότι πήγαινε από εδώ και από εκεί. Λέω, έχει ξεφύγει εντελώς. Έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν υπόδειγμα, άριστος ποδοσφαιριστής και από τα καλύτερα παιδιά. Ευθύνη φέρουν και οι ψυχίατροι».

Η Μαρία Μπράβου είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον θάνατο να την φλερτάρει και τον άντρα της να πέφτει νεκρός μπροστά της. Εισέβαλε χθες βράδυ στο σπίτι ο πρώην γαμπρός του άντρα της και άρχισε να τους πυροβολεί.

«Ήμασταν μαζί με τον άνδρα μου. Μπήκε μέσα στο σπίτι σε έξαλλη κατάσταση. Ο άνδρας μου μπήκε ανάμεσά μας για να με σώσει. Μπήκε μπροστά για να μη με σκοτώσει», είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις περιγραφές, οπλοφορώντας εισέβαλε στο σπίτι του πρώην κουνιάδου του και άρχισαν να διαπληκτίζονται. Πάνω στον καυγά, πυροβόλησε στον μηρό τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών και τραυμάτισε θανάσιμα τον 48χρονο σύζυγό της.

Παρά τον τραυματισμό της, η γυναίκα άρπαξε τον τριών ετών γιο της και κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου να γλιτώσει από τον δράστη. Μάλιστα, όταν οι συγγενείς και οι γείτονες μπήκαν μέσα στο σπίτι, βρήκαν το τρίχρονο αγοράκι ανάμεσα στα ματωμένα σώματα των γονιών του.

Ο πρώτος που μπήκε στο σπίτι ήταν ο αδερφός της 43χρονης Μαρίας Μπράβου, ο οποίος φέρεται να είπε στον δράστη: «Τι έκανες, ρε ψυχάκια;». Αμέσως μετά το φονικό ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος τράπηκε σε φυγή και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης -συνοδεία δικηγόρου- παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Διαβάστε ποιος ήταν ο Χάρης Κουμπούλης που έπεσε νεκρός και ποια η γυναίκα του Μαρία Μπράβου που είναι σε σοκ στο Θριάσιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.