Κούλα Αρμουτίδου: Το ανατριχιαστικό ξέσπασμα της μητέρας της Ελένης. «Άνδρες με μπέσα μη…» [video]

Τι είπε κατά τον ξέσπασμα της η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου;

«Καταστράφηκε η ζωή μου, είστε όλοι υποκριτές! Άνδρες με μπέσα, μην γίνεστε βι@στές» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, υποβασταζόμενη αμέσως μετά την απόφαση της ενοχής των δύο κατηγορουμένων.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι από το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ομαδικό βι@σμό από κοινού για τη φρικτή δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε οργισμένη από τη δικαστική αίθουσα όταν άκουσε τον συνήγορο του 23χρονου να λέει «μακάρι η Ελένη να βρισκόταν στην ζωή».

Η Κούλα Αρμουτίδου άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως το παιδί της «δεν γυρνάει πίσω», καταχειροκροτούμενη από πολλούς που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα.

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αισθάνθηκε αδιαθεσία και οδηγήθηκε σε χώρο του Εφετείου που λειτουργεί ως ιατρείο.

«Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη καμία άλλη δολοφονία», φώναζαν όσοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο, μέλη οργανώσεων, κ.ά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.