Στο στόχαστρο ισχυρού καναλάρχη η σχέση γνωστής παρουσιάστριας με αριστερό δημοσιογράφο και οι διαρροές σε Υπουργό ΣΥΡΙΖΑ

Στο στόχαστρο της ιδιοκτησίας μεγάλου καναλιού βρίσκεται η στενή σχέση πασίγνωστης παρουσιάστριας του με δημοσιογράφο γνωστής αριστερής εφημερίδας, ο οποίος διαχειρίζεται επίσης και μία περιθωριακή ιστοσελίδα που ασχολείται με τα μίντια.

Με πληροφορίες του periodista.gr, όπως λένε οι κακές γλώσσες η παρουσιάστρια έχει εξελιχθεί σε “βαθύ λαρύγγι” που μεταφέρει στον δημοσιογράφο όλα όσα συμβαίνουν στον τηλεοπτικό σταθμό.

Εκείνος με τη σειρά του όταν δεν γράφει το ρεπορτάζ μεταφέρει όσα του λέει η πασίγνωστη παρουσιάστρια στο περιβάλλον πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα και ο τελευταίος να έχει εκτεθεί, αφού τους έχουν πάρει όλους χαμπάρι.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το δίδυμο έχει γίνει βούκινο, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως στο παρεάκι συμμετέχει και ο διευθυντής του μεγάλου καναλιού, ο οποίος έχει βλέψεις να ασχοληθεί με την πολιτική και χρησιμοποιεί τον ίδιο δημοσιογράφο για να “περνάει” τη γραμμή του.

Εντυπωσιακό πάντως είναι το γεγονός πως οι διαρροές γίνονται σε πρόσωπο που εργάζεται σε εφημερίδα η οποία έχει κηρύξει κυριολεκτικά τον πόλεμο στον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού.

Μαθαίνουμε ότι όλα τα παραπάνω έχουν γίνει γνωστά στην ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού και σύντομα αναμένονται αποφάσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.