Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market, Μασούτης Κυριακή 3/1: Ποια σούπερ μάρκετ ανοιχτά, ωράριο

Μύλος με σούπερ μάρκετ και καταστήματα την Κυριακή 3 Ιανουαρίου. Τι ανακοίνωσαν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market, Μασούτης;

Αναστάτωση έφερε η ανακοίνωση του νέου αυστηρού lockdown από την Κυριακή 3/1. Ποια σούπερ μάρκετ τελικά ανοιχτά στις 3/1;

Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει προαιρετική λειτουργία των σούπερ μάρκετ. Τι ανακοίνωσαν Σκλαβενίτης, LIDL και ΑΒ Βασιλόπουλος;

Συγκεκριμένα, ανοικτά μπορούν να είναι την Κυριακή 3/1 σούπερ μάρκετ, και άλλα καταστήματα τροφίμων (π.χ. μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία) και φαρμακεία με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00.

Ανακοίνωση ΑΒ Βασιλόπουλος Κυριακή 3/1

Ανοιχτά τα ΑΒ Βασιλόπουλος την Κυριακή 3/1 με ωράριο 9:00-17:00. Κάντε κλικ ΕΔΩ για αγορές delivery και click away από το AB eshop.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Ανακοίνωση Σκλαβενίτης Κυριακή 3/1

Μετά την απόφαση του Σκλαβενίτη να σπάσει την παράδοση και να ανοίξει συνεχόμενες Κυριακές, η επιχείρηση κάνει πίσω.

Έτσι ανακοίνωσε ότι:

«Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, τα Καταστήματά μας θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ».

Γεγονός που σημαίνει ότι ο Σκλαβενίτης βάζει τριήμερο «λουκέτο»: Παρασκευή 1, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.

Ανακοίνωση Μασούτης Κυριακή 3/1

Και ο Μασούτης ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστός την πρώτη Κυριακή του 2021.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2020 τα καταστήματα θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤA:

Ανακοίνωση LIDL Κυριακή 3/1

Κοντά στον καταναλωτή θα είναι τα LIDL την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, καθώς όλα τα καταστήματα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ.

Ανακοίνωση My Market Κυριακή 3/1

Ανοιχτά και τα My Market την Κυριακή 3 Ιανουαρίου για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους μετά από δύο μέρες χωρίς λειτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 25 Δεκεμβρίου δίνεται στα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, συνεργεία αυτοκινήτων η δυνατότητα λειτουργίας τις Κυριακές 20, 27 Δεκεμβρίου 2020 και 3 Ιανουαρίου 2021, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7:00 έως 21.00.

Διαβάστε πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2021 και πόσο θα διαρκέσουν φέτος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ όλο τον χρόνο.