Κρατερός Κατσούλης: Τι απάντησε για δημοσίευμα ότι έχει σχέση με τη Μαρία Πασχαλίδου [video]

Τι απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης σε δημοσίευμα ότι έχει σχέση με τη συνεργάτιδα του, Μαρία Πασχαλίδου;

Κατακεραύνωσε clickbait δημοσίευμα σε site ο Κρατερός Κατσούλης.

Την ζωντανή μετάδοση του Στούντιο 4 θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Κρατερός Κατσούλης, μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια που αφορά στην προσωπική του ζωή.

Ο λόγος ήταν ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το ίδιο πρωινό και τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πως «μιας και είμαστε ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα, Μαρία Πασχαλίδου, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες στην σχολή Modus Vivedi γιατί πληροφορήθηκα ότι ξαφνικά έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας».

«Το δημοσίευμα αυτό λέει ότι είμαστε μαζί και είναι η καινούργια μου σχέση αλλά αυτός ο άνθρωπος, που δεν ανήκει στον χώρο μας και δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται με έναν τρόπο, έχει σύζυγο, παιδάκι και πεθερά οι οποίοι πληροφορήθηκαν αυτό το πράγμα και δημιουργήθηκε μια αναταραχή».

«Το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται σε έναν χώρο μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει ακόμα και την ίδια την δουλειά» ξεκαθάρισε ο Κρατερός Κατσούλης προσθέτοντας πως «σας παρακαλώ πάρα πολύ, εάν δεν θέλετε να με βλάψετε εσκεμμένα και έχετε την καλοσύνη, μην το κάνετε αυτό».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.