Γρηγόρης Αναστασιάδης, Φάρμα: Ποιος πραγματικά ο νεαρός που «φάσωσε» την Αγγελική Ηλιάδη. Σκηνές στο κρεβάτι [video]

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης στη Φάρμα που έχει κάψει καρδιές στο γυναικείο κοινό και προχώρησε σε περιπτύξεις με την Αγγελική Ηλιάδη;

Χαμό έχει κάνει ο Γρηγόρης στη Φάρμα με την Αγγελική Ηλιάδη να λιώνει για πάρτη του.

Αρχικά, στη Φάρμα είδαμε την Αγγελική Ηλιάδη να εκδηλώνεται και να αποκαλύπτει στην Σάσα Μπάστα ότι τον κοιτάει σαν… ξερολούκουμο.

«Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Θέλω να τον δαγκώσω, έτσι, χραπ», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη στη Σάσα Μπάστα, την ώρα που εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία.

Στη συνέχεια είδαμε ένα φλερτ ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Σάσα Μπάστα σε ρόλο παρουσιάστριας ρώτησε τον παίκτη με ποια κοπέλα θα έβγαινα ραντεβού εκείνος απάντησε:

«Νομίζω θα έβγαινα ξεκάθαρα με την Αγγελική Ηλιάδη» και όλοι ζητωκραύγαζαν την απάντησή του.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι και η Αγγελική Ηλιάδη στην ερώτηση εάν θα έβγαινε με τον Γρηγόρη είπε: «Βεβαίως και θα έβγαινα με τον Γρηγόρη».

Έχει κάψει καρδίες η Αγγελική Ηλιάδη είπε ο Σάκης Τανιμανίδης πειράζοντας την.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Αναστασιάδης από τη Φάρμα

Ανάμεσα στους παίκτες που βλέπουμε φέτος στο ριάλιτι της Φάρμας βρίσκεται και ένα αγόρι που ήδη έχει κερδίσει το γυναικείο κοινό.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης και έχει ασχοληθεί και με το fitness modeling και τη μόδα.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι 34 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το fitness modeling και τη μόδα. Το θέμα που δεν διαπραγματεύεται είναι η αξιοπρέπεια, στην προσωπική και κοινωνική ζωή του.

Γυμνασμένος, με καταγάλανα μάτια, ο 34χρονος Γρηγόρης Αναστασιάδης μπήκε στην Φάρμα για να ξεσηκώσει!

Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει λάτρης του αθλητισμού και λέει χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που γεμίζουν ενέργεια τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν».

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μπήκε πραγματικά στη Φάρμα για να απογειώσει την καριέρα του. Και αυτό ακριβώς κάνει…

Δες περισσότερες φωτογραφίες του personal trainer:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.