Χαμός με Σάκη Ρουβά την Πρωτοχρονιά: Πώς γιόρτασε τελικά με Μπακογιάννη και πήρε 215.000€ [video]

Τι συνέβη με τον Σάκη Ρουβά την Πρωτοχρονιά και πώς γιόρτασε το νέο έτος με τον Κώστα Μπακογιάννη;

17 λεπτά ακριβώς διήρκησε η πρωτοχρονιάτικη φιέστα του Κώστα Μπακογιάννη με παρουσιαστή και τραγουδιστή τον Σάκη Ρουβά, που προβλήθηκε από την ΕΡΤ1, στις 23:45.

Οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν το λόγο για τον οποίο ξόδεψε ο δήμος Αθηναίων τόσα χρήματα (215.000€) για μία εμφάνιση που δεν πρόσθεσε τίποτα στο ομολογουμένως καλαίσθητο πρόγραμμα της ΕΡΤ1.

Έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες άλλωστε τόσα άρθρα κι άλλα τόσα tweet και status στα social media για την εορταστική εκδήλωση στο Λυκαβηττό, όταν όμως, οι καλλιτέχνες έχουν μείνει μετέωροι με τα νέα μέτρα, άνεργοι ουσιαστικά, ο Ρουβάς δικαιούται να εισπράττει τόσα χρήματα για μία φιέστα ολίγων λεπτών;

Από την άλλη, ο Κωστής Μαραβέγιας με την εκπομπή «Δυνατά» και παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους διασκέδασαν ευχάριστα τους τηλεθεατές, μια εκπομπή που δεν εκπίπτει αισθητικής και ουσίας.

Το επίδομα και η στήριξη των… 534€

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών ότι χορηγείται αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον Ιανουάριο 2022 μετά από υποβολή μονομερών δηλώσεων για καλλιτέχνες που έχουν δηλωθεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2021 με την ειδικότητα του μουσικού και συναφών ειδικοτήτων.

Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη

Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους! Το 2022 να είναι επιτέλους αυτό που περιμένουμε. Με αγάπη, που τόσο έχουμε ανάγκη, με αγκαλιές, που τόσο μας έλειψαν και με πολλά χαμόγελα, που τόσο κρύφτηκαν. Χρόνια πολλά!

Ο σημαντικός τραγουδοποιός και πάντα εύστοχος, Γιάννης Αγγελάκας, έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα με ανάρτηση στο Facebook γράφοντας:

«Ντρέπομαι και λυπάμαι. Καλή χρονιά και σε καλή μεριά πατριώτες (από αύριο 2% αύξηση στον κατώτατο μισθό)».

Σάλος στο twitter για Σάκη Ρουβά και Πρωτοχρονιά με Μπακογιάννη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!