Ανδραβίδα: Γι’ αυτό σκότωσε ζευγάρι και παιδιά ο 60χρονος. Τι ομολόγησε

Τι ομολόγησε ο 60χρονος για τη στυγνή δολοφονία στην Ανδραβίδα;

«Έκλεινε το ρεύμα και το νερό στην μητέρα μου». Αυτή ήταν η αφορμή της μοιραίας διένεξης που οδήγησε στην στυγερή τετραπλή δολοφονία της Ανδραβίδας, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στον ανακριτή ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης.

Ο 60χρονος άνδρας, πήρε χθες το απόγευμα το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, που διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες.

Όπως ισχυρίστηκε, το ζευγάρι από την Αλβανία, προκαλούσε προβλήματα στην ηλικιωμένη μητέρα του που έμενε στην ίδια πολυκατοικία, την οποία άφηναν για μεγάλα διαστήματα χωρίς νερό και ηλεκτρικό. Την προηγούμενη Τετάρτη μετά από έναν ακόμα καβγά, αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον 32χρονο άνδρα, χρησιμοποιώντας το εννιάρι πιστόλι του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ανακριτή ο 60χρονος δέχτηκε τηλεφώνημα από την μητέρα του, που του είπε ότι δεν είχε νερό και ρεύμα στο σπίτι της. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης επικοινώνησε με τον 32χρονο και αφού είχαν λεκτική αντιπαράθεση, κατευθύνθηκε οπλισμένος προς το σπίτι του.

Ο 60χρονος ισχυρίζεται ότι τα θύματα του άνοιξαν την πόρτα και έπειτα από άγριο καβγά σκότωσε πρώτα τον άνδρα από την Αλβανία και στη συνέχεια τη 39χρονη γυναίκα του. Τα λεγόμενα του δράστη έρχονται σε αντιδιαστολή με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που δείχνουν ότι το άτυχο ζευγάρι βρισκόταν σε φάση ύπνου την ώρα της άγριας δολοφονίας.

Όσον αφορά τα δύο αγόρια, ηλικίας 2 και 3 ετών, ο 60χρονος άνδρας επιμένει ότι δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη. Όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην Ανδραβίδα, που οδήγησε τελικά στη σύλληψη του, ο δράστης είπε χαρακτηριστικά στον ανακριτή: «Δεν γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος κατέθεσε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον πελάτη του, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποιος να βοήθησε στην υπόθαλψη του δράστη τις ημέρες που είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες διανυκτέρευσε σε πολυκατοικία στην Πάτρα, αλλά και σε ένα… ψαροκάικο, πριν τελικά συλληφθεί από την αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.