Exit Poll 2023: Η αλήθεια για διαρροές αποτελεσμάτων. Ευρήματα σοκ, δεν πιστεύουν αυτά που βλέπουν

Ποια η αλήθεια για τις μαζικές διαρροές των αποτελεσμάτων exit poll 2023 τις τελευταίες ώρες;

Τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες για το τι δείχνουν τα exit poll 2023. Ποια η αλήθεια;

Αξίζει να τονιστεί ότι η επεξεργασία των αποτελεσμάτων των exit poll γίνεται σταδιακά, κατά κύματα.

Μέχρι τώρα έχει γίνει επεξεργασία στο πρωινό κύμα και είναι σε εξέλιξη η επεξεργασία από το μεσημεριανό κύμα.

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας το κύμα των exit poll παρουσιάζει αυξομειώσεις καθιστώντας ριψοκίνδυνη την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Οι απαντήσεις για το αν επιβεβαιώνεται η διαφορά ανάμεσα στο 1ο και 2ο κόμμα και για το αν θα ζήσουμε ένα θρίλερ για τον αριθμό των κομμάτων που τελικά εισέρχονται στη Βουλή φαίνονται ότι έχουν κλειδώσει.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα ποσοστά για ένα μικρό κόμμα που φαίνονται στο exit poll 2023 είναι υπερβολικά μεγάλα, ενώ φαίνονται ότι τις τελευταίες ώρες μετακινήθηκαν χιλιάδες ψηφοφόροι μεταξύ των μικρών κομμάτων.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση των exit poll 2023 θα γίνει στις 7 ακριβώς.

Το εξιτ πολ διεξάγεται από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ALCO, MARC, METRON ANALYSIS, MRB HELLAS A.E., Pulse και GPO. Το exit poll θα διενεργηθεί για λογαριασμό των καναλιών Mega (συνεργάζεται με τη Metron Analysis), Open (συνεργάζεται με την ΜRB), Star (συνεργάζεται με την GPO), Alpha (συνεργάζεται με την Alco), ΑΝΤ1 (συνεργάζεται με τη Marc) και ΣΚΑΪ (συνεργάζεται με την Pulse), ενώ στο κοινό exit poll θα συμμετέχει και το Action24.

Πέρα από ποιο κόμμα ψήφισαν, όσοι λαμβάνουν μέρος στο exit poll καλούνται να απαντήσουν και σε ένα γενικότερο ερωτηματολόγιο, προκειμένου να υπάρξει κάποια κατηγοριοποίηση των δεδομένων που θα συγκεντρωθούν.

Δείτε τα αποτελέσματα του exit poll 2023 και τι λένε οι πληροφορίες για το δεύτερο κύμα exit poll 2023.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.