Survivor All Star Τελικός: Τα σοβαρά επεισόδια που έκρυψε ο ΣΚΑΙ – «Μ… γαμ@σαι» [video]

Δείτε βίντεο με σοβαρό επεισόδιο στα παρασκήνια των γυρισμάτων του Survivor All Star στο Γαλάτσι.

Όπως είχαμε προβλέψει στο fimes.gr, δεν αποφεύχθηκαν τα σοβαρά επεισόδια στον τελικό του Survivor All Star.

Τα πνεύματα στο Γαλάτσι ήταν οξυμένα από την αρχή, καθώς στα παρασκήνια αυτού του Survivor έγιναν σημεία και τέρατα.

Οι μπηχτές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα ήταν πολλά, καθώς οι παίχτες μπήκαν με άγριες διαθέσεις από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor τα επεισόδια ήταν απανωτά, καθώς συγκεκριμένοι άνθρωποι από το κοινό στρέφονταν κατά πολλών παικτών που θεωρούσαν ότι έπαιξαν βρώμικα.

Μάλιστα, γνωστοί άγνωστοι επιχείρησαν να προπηλακίσουν πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το σοβαρό επεισόδιο στον τελικό του Survivor που κατήγγειλε ο Σπύρος Μαρτίκας:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ!

Αυτές οι ποινικά κολάσιμες συμπεριφορές είναι αυτές που κάποιοι στηρίζουν, επιβραβεύουν, αφιερώνουν!

Αυτές οι συμπεριφορές ξυπνούν μνήμες με ανάλογες επιθέσεις στον καμεραμάν, στον Μάριο, στην Στέλλα, σε άτομα της παραγωγής!

«Ο όμοιος τον όμοιο»!

Λυπάμαι !

Χαμός μεταξύ Στάθη Σχίζα – Σάκη Κατσούλη

Ένταση προκλήθηκε και όταν ο Στάθης Σχίζας πήρε τον λόγο, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι.

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

«Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε», τόνισε ο νικητής του Survivor 2022.

Αμέσως μετά τα σχόλια του Στάθη Σχίζα, τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης απαντώντας ευθέως στους ισχυρισμούς του συμπαίκτη του. Τα λόγια που χρησιμοποίησε μάλιστα ήταν ιδιαίτερα καυστικά.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη «ανθρωποφαγία». Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά», σχολίασε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», κατέληξε ο φιναλίστ του Survivor All Star καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.