Καθαρά Δευτέρα: Ποια τα καλύτερα μέρη για πέταγμα χαρταετού στην Αθήνα

Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για να πετάξετε τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα και να διασκεδάσετε;

Πλησιάζει η Καθαρά Δευτέρα και ακόμα και στην Αθήνα υπάρχουν αρκετές επιλογές για το παραδοσιακό πέταγμα του αετού αλλά και για πικ-νικ.

Εμείς σας προτείνουμε για ακόμη μία φορά τα καλύτερα σημεία της πόλης για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα και για ένα επιτυχημένο και διασκεδαστικό πέταγμα χαρταετού. Όπου κι αν βρίσκεστε, όπου κι αν πάτε καλά να περάσετε. 

Άλσος Βεϊκου

256 στρέμματα πράσινο είναι ό,τι πρέπει για την Καθαρά Δευτέρα και το πέταγμα του χαρταετού. Στο Άλσος Βεϊκου μπορείτε να βρείτε καφέ και γήπεδα.

 

Λυκαβηττός

Για εκείνους που δεν θέλουν να φύγουν πολύ μακρυά από το κέντρο, προτείνουμε τον Λυκαβηττό με την υπέροχη θέα που μπορεί να προσφέρει.

Δάσος Συγγρού

Είναι άγνωστο για τους περισσότερους Αθηναίους αν και είναι κάτι παραπάνω από 900 στρέμματα. Βρίσκεται στα Βόρεια Προάστεια, κοντά στα Μελίσσια και στην Κηφισιά και είναι -ίσως- η καλύτερη επιλογή για τους κατοίκους των Βορείων Προαστείων και όχι μόνο. Εκεί βρίσκεται το αρχοντικό της οικογένειας Συγγρού καθώς επίσης και μία παιδική χαρά για τους μικρούς φίλους μας.

Φλοίσβος

Και επειδή έχουμε και πολλούς φίλους της θάλασσας, στα νότια έχουμε το πάρκο του Φλοίσβου που συνδυάζει πράσινο και θάλασσα ταυτόχρονα. Το πάρκο Φλοίσβου ενδείκνυται για τις ηλιόλουστες μέρες.

Διαβάστε την πεντανόστιμη συνταγή για σπιτική λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!