Καθαρά Δευτέρα, σούπερ μάρκετ: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά. Ωράριο λειτουργίας

Καθαρά Δευτέρα και κάποια καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά για την προμήθεια των σαρακοστιανών, με συγκεκριμένο ωράριο.

Τι θα γίνει τελικά με τα σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα;

Ετσι, όπως κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα, έτσι και φέτος θα ανοίξουν σήμερα

– λαϊκές αγορές
– φούρνοι
– ιχθυοπωλεία
– ζαχαροπλαστεία
– μίνι μάρκετ

Βαρβάκειος και Αγορά Καταναλωτή -Το ωράριο λειτουργίας την Καθαρά Δευτέρα

Ανοιχτά παραδοσιακά, όπως κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα, θα είναι και οι αγορές, η αγορά για ψαρικά στη Βαρβάκειο (είναι ανοιχτή από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα το απόγευμα συνεχόμενα), αλλά και η Αγορά του Καταναλωτή στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στου Ρέντη.

Μάλιστα, η Κεντρική Αγορά στου Ρέντη έχει βγάλει και πρόγραμμα με το ωράριο λειτουργίας για την Καθαρά Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Καθαρά Δευτέρα: Είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ;

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα τα περισσότερα σούπερ μάρκετ δεν θα είναι ανοιχτά. Ανοιχτά, ωστόσο, για την εξυπηρέτηση του κοινού θα είναι τα μίνι μάρκετ και τα LIDL

Καθαρά Δευτέρα: Ανοιχτοί οι φούρνοι για την παραδοσιακή λαγάνα

Φυσικά, ανοιχτοί είναι οι φούρνοι για την προμήθεια της παραδοσιακής λαγάνας που δεν λείπει από κανένα σαρακοστιανό τραπέζι.

Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές

Ανοιχτές, όμως και οι λαϊκές αγορές για την προμήθεια όλων των απαραίτητων για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Οπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι λαϊκές αγορές θα προσφέρουν ποικιλία θαλασσινών, σαρακοστιανών εδεσμάτων, φρέσκων φρούτων και λαχανικών, ό,τι χρειάζεται δηλαδή για το οικογενειακό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Καθαρά Δευτέρα, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Τα καταστήματα σήμερα Καθαρά Δευτέρα δεν λειτουργούν με συγκεκριμένο ωράριο. Τα μίνι μάρκετ θα είναι ανοιχτά με το δικό τους σύνηθες ωράριο, το ίδιο και οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία, αλλά και τα ιχθυοπωλεία. Με συνεχές ωάριο από χθες το βράδυ έως σήμερα το απόγευμα λειτουργούν η Βαρβάκειος και η Αγορά του Καταναλωτή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.