Τουρισμός για Όλους 2024 Αποτελέσματα: Εξελίξεις με τα οριστικά αποτελέσματα

Τουρισμός για Όλους 2024: Βγαίνουν τα αποτελέσματα για τα voucher μετά την κλήρωση. Τα πώς, πότε και σε ποιους και όλες οι πληροφορίες.

Περίπου ένα εκατομμύριο δικαιούχοι αναμένουν να βγουν τα αποτελέσματα του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024 που μοιράζει voucher διακοπών έως και 400 ευρώ, τα οποία μπορούν να διαθέσουν για διαμονή, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα του gov.gr όπου έγιναν οι αιτήσεις έχει κλείσει, και πλέον είναι στην τελική ευθεία η κλήρωση, που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα.

Συγκεκριμένα, οι τυχεροί θα μάθουν το λιγότερο εντός της επόμενης εβδομάδας, τα οριστικά αποτελέσματα της κλήρωσης, και έτσι θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν ακόμα και για τις διακοπές του Πάσχα 2024, εφόσον το επιθυμούν.

Τουρισμός για Όλους 2024: ΕΔΩ τα οριστικά αποτελέσματα

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για το voucher με SMS και email στα στοιχεία που έχουν δηλώσει.

Οι πίνακες με τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και ΕΔΩ.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ανακοινώνονται πολλές προσφορές αεροπορικών εταιρειών, που προσελκύουν το ενδιαφέρον όσων θέλουν να ταξιδέψουν φθηνά. Για παράδειγμα, η AEGEAN ανακοίνωσε προσφορά -30% για λίγες μέρες, ενώ η Kiwi.com συγκεντρώνει όλες τις προσφορές low-cost εταιρειών. Τέλος, ειδικές ιστοσελίδες όπως το Xenodoxeio.gr και το Ekdromi.gr δημοσιεύουν καθημερινές προσφορές για ξενοδοχεία και πακέτα για όσους δεν έχουν κλείσει ακόμα τις διακοπές τους. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές AEGEAN, Kiwi, Xenodoxeio.gr και Ekdromi.gr χωρίς καμία δέσμευση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από το gov.gr, ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε σε 972.893.

Τουρισμός για όλους 2024: Τα ποσά

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε σε 972.893, το 78,2% των οποίων αφορά δικαιούχους που θα συμμετέχουν στην κλήρωση για επιδότηση 200 ευρώ, ενώ το 3% αφορά περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία από 67% και άνω που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν διπλάσιο ποσό δηλαδή 400€ ώστε να καλυφθεί η ανάγκη συνοδού ατόμου.

Τέλος, το 18,8% αφορά ευάλωτες ομάδες: έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης με τρία προστατευόμενα τέκνα και άνω, συνταξιούχους όλων των Ταμείων με οριστική απόφαση απονομής σύνταξης και πολίτες άγαμους ή σε κατάσταση χηρείας με προστατευόμενα τέκνα που θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για να λάβουν άυλη ψηφιακή κάρτα αξίας 300€.

Δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος είναι ενήλικα φυσικά πρόσωπα που πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και έχουν υποβάλει οριστική δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το έτος 2022.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.