Δολοφονία Σωκράτη Γκιόλια

Δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Πώς έγινε η δολοφονία, πού συνέβη το τραγικό περιστατικό, πόσοι ήταν οι αδίστακτοι δολοφόνοι και με ποιο τρόπο αφαίρεσαν τη ζωή από το γνωστό 37χρονο δημοσιογράφο και πατέρα ενός παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος του Σωκράτη Γκιόλια στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί και του ζήτησαν να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας γιατί κάποιοι προσπαθούσαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο. Μόλις ο Γκιόλιας βγήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας του, τον γάζωσαν με 20 σφαίρες, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Oι δράστες της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια φαίνεται να ήταν τρία άτομα και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο. Λίγο μετά τις 7:10 το πρωί η αστυνομία εντόπισε μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας ένα καμένο ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έκαψαν οι δολοφόνοι και επιβιβάστηκαν σε άλλο για να διαφύγουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί εναντίον του Σωκράτη Γκιόλια προήλθαν από δύο όπλα.

Τα κίνητρα της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος καταδίκασε το τραγικό περιστατικό και ζήτησε από την αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη να συλληφθούν οι δράστες και να αποκαλυφτεί ποιοι και τι κρύβεται πίσω από την στυγερή δολοφονία, ενώ μίλησε για χτύπημα με μαφιόζικο τρόπο.

Διαβάστε ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας, για τον πόλεμο στα blogs μεταξύ Γκιόλια-Τριανταφυλλόπουλου, τη σχέση Γκιόλια-troktiko και τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο Γκιόλια-troktiko-Μάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.