Η Ζυγούλη έγκυος στο δεύτερο του Ρουβά [φωτογραφία]

Τις φήμες οτι η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του Σάκη Ρουβά φούντωσε μια φωτογραφία που εμφανίζει την Ζυγούλη με κοιλίτσα. Δείτε την φωτογραφία από τις διακοπές Ρουβά-Ζυγούλη στη Μύκονο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη πήραν τη μονάκριβη κόρη τους, Αναστασία, και πετάχτηκαν μέχρι τη Μύκονο με το σκάφος τους. Εκεί έκαναν μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, έπαιξαν, διασκέδασαν και έδωσαν την εικόνα ενός πολύ ευτυχισμένου ζευγαριού. Το ενδιαφέρον των Ρουβά-Ζυγούλη, φυσικά μονοπωλούσε η Αναστασία, η οποία δεν ήθελε να βγει από τη θάλασσα.

rouvas-zygouliΕντύπωση έκανε πάντως μια φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη με την Αναστασία αγκαλιά στην παραλία. Μήπως έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα της; Μήπως άρχισε να φουσκώνει στο δεύτερο παιδί του Σάκη και πια δεν κρύβεται; Οι φήμες που θελουν την Ζυγούλη έγκυο στο δεύτερο παιδί του Ρουβά έχουν αρχίσει να οργιάζουν. Η αλήθεια είναι οτι η φουσκωμενη κοιλιά της Κάτιας στην επίμαχη φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Άντε, με το καλό τώρα ένα αγοράκι!

Στην παρέα των Ρουβά-Ζυγούλη στην Μύκονο ήταν και ο στενός τους φίλος, Δημήτρης Κοντόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του Ρουβά, τον γάμο Σκορδά-Λιάγκα και το πάρτι Χρουσαλά-Πατίτσα στο Αβέρωφ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.