Μενεγάκη-Παντζόπουλος μαζί και on camera;

Τον Ματέο Παντζόπουλο επιστρατεύει η Ελένη Μενεγάκη για να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης. Τι θα κάνει ο σύντροφος της Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος, στον Καφέ με την Ελένη;

Εναν «Καφέ» γεμάτο εκπλήξεις ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Το συμβόλαιό της, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, πιέζει την ωραία Ελένη για νούμερα τηλεθέασης. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο κρυφός άσος είναι ο Ματέο Παντζόπουλος που θα πιάσει θέση στον καναπέ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μνεγάκη στον «Καφέ με την Ελένη» θα βρίσκεται και ο Ματέο Παντζόπουλος. Σου λέει η Ελένη, Σκορδά-Λιάγκα θα έχει το MEGA; Μενεγάκη-Παντζόπουλο εγώ και άντε να δούμε τι θα γίνει στο μέτωπο της τηλεθέασης. Νέα μόδα δημιουργείται και η μόδα προστάζει να είναι μπροστά στις κάμερες ζευγάρια.

Ο Ματέο Παντζόπουλος στον «ανανεωμένο» Καφέ δεν θα κάθεται απλώς στο πλευρό της καλής του. Θα έχει δική του στήλη με συμβουλές για εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής, διατροφής και άλλα οικολογικά που εφαρμόζει στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στην Άνδρο.

Στόχος της εισόδου του Ματέο Παντζόπουλου στον Καφε είναι φυσικά τα νούμερα της AGB. Η προσωπική ζωή στο βωμό της τηλεθέασης. Πέρσι είχαμε το διαζύγιο Μενεγάκη, φέτος θα έχουμε το love story.

Δείτε τρυφερή φωτογραφία Μενεγάκη-Παντζόπουλος, ποιος πραγματικά είναι ο Ματέο Παντζόπουλος, φωτογραφίες από το γάμο Σκορδά-Λιάγκα και φήμες για ροζ βίντεο Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.