Μυστικά της Εδέμ: συνέχεια, επεισόδια, εξελίξεις, τέλος

Τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς Μυστικά της Εδέμ; Εξελίξεις και υπόθεση στα επόμενα επεισόδια του Μυστικά της Εδέμ που θα οδηγήσουν στο δραματικό τέλος της σειράς του Mega.

Ο τρίτος κύκλος του Μυστικά της Εδέμ κάνει πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου και το νέο trailer είναι άκρως αινιγματικό. Ένα απρόβλεπτο «τρίγωνο», ένας νέος έρωτας, ένας γάμος. Στη συνέχεια του Μυστικά της Εδέμ αποκαλύπτονται πολλά μυστικά, ενώ νέα πρόσωπα ανατρέπουν δεδομένα και προκαλούν εκπλήξεις. Η αποκάλυψη ότι η Νταίζη είναι αδελφή του Στέφανου θα φέρει τα πάνω κάτω και οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Οι συνθήκες θα οδηγήσουν τους χαρακτήρες στα άκρα.

Στην τηλεταινία που θα ανοίξει τον τρίτο κύκλο του Μυστικά της Εδέμ θα μάθουμε πως ο σέξι γυμναστής που εμφανίστηκε στο περσινό φινάλε, ο Λευτέρης (Βασίλης Μπισμπίκης) κουβαλά ένα μεγάλο μυστικό. Επίσης, είναι αυτός που θα αναλάβει την «μεταμόρφωση» της Εύας ώστε να επιστρέψει στις πασαρέλες. Μεταξύ Εύας και Λευτέρη κάτι θα παίξει και ο ένας θα βρεθεί κοντά στον άλλον, ενώ ο μοιραίος γυμναστής θα έχει χημεία και με την Δάφνη η οποία εργάζεται στην γραμματεία του γυμναστηρίου του. «Τούρμπο» θα γίνει ο Νικόλας όταν μάθει για την ιδιαίτερη σχέση της γυναίκας του με τον εργοδότη της, με την καλή του να απαντά το κλασσικό «δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Στα νέα επεισόδια του Μυστικά της Εδέμ, ένα αυτοκίνητο θα χτυπήσει την Μελίτα με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί του Στέφανου που κουβαλά στα σπλάχνα της. Αυτό θα είναι η αιτία να έρθει ο οριστικός χωρισμός. Ο Στέφανος, πάντως, θα βρει παρηγοριά σε ακόμα μία «χημεία»: αυτή με την Εριέττα (Μάντυ Λάμπρου), την θετή κόρη του Χατζηβασιλείου.

Στη συνέχεια του Μυστικά της Εδέμ, η Νταίζη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Μπέλλο, χωρίς βέβαια να θα χάσει κάτι από την ραδιουργία με την οποία την έχουμε συνηθίσει. Μάλιστα, η Νταίζη θα πάρει ως δώρο γάμου την «Μικρή Εδέμ», εκεί όπου η παρέα της φεγγαρόπετρας έζησε μεγάλες στιγμές. Την ίδια ώρα, ο Λουκάς και η Νόρα θα πάνε ερωτικό ταξιδάκι στην Κωνσταντινούπολη, με τον γάμο να είναι μακρινό σενάριο και τον χωρισμό πιο κοντινό, αλλά όχι μόνιμο.

Διαβάστε τι γίνεται στην συνέχεια της Ζωής της Άλλης, τις εξελίξεις στην Patty και τα νέα επεισόδια του Kyle XY.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.