Γιατί πραγματικά η Μπαρμπαρίγου αποχώρησε από ΑΝΤ1

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση των ΚαραμεροΧαριτάτων οτι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποχωρεί από το 10 με 1. Γιατί αποχώρησε ξαφνικά η Μπαρμπαρήγου από τον ΑΝΤ1;

Με μια εκτενή αναφορά Καραμέρος–Χαριτάτος εξήγησαν πως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν εμφανίστηκε τις δύο προηγούμενες μέρες και η τελευταία της παρουσία ήταν την Παρασκευή.

Το δίδυμο άφησε να εννοηθεί πως η μέχρι προ ολίγων ημερών μαγείρισσα τους δεν επικοινώνησε την Δευτέρα μαζί τους για να τους ενημερώσει. Στην αρχή αυτοί ανησύχησαν, όμως υπήρξαν κάποιες προσωπικές πιέσεις που στάθηκαν αιτία να πρέπει να αποχωρήσει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από την εκπομπή.

Καραμέρος και Χαριτάτος τόνισαν ότι η αποχώρηση Μπαρμπαρίγου δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ τους σχέση η οποία παραμένει άψογη, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πάλι στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου δεν σκοπεύει να συνεχίσει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όχι επειδή είναι δυσαρεστημένη με τους Καραμεροχαριτάτους, αλλά γιατί η ίδια δεν θέλει να συνεχίσει. Η ίδια διαρρέει οτι αυτή την περίοδο έχει πολλές υποχρεώσεις και πήγαινε στη εκπομπή με το ζόρι και με πίεση.

Προκαλεί βέβαια ερωτηματικά το γεγονός οτι η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν ενημέρωσε έγκαιρα το δίδυμο και επέλεξε να τους φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Οι φήμες στα τηλεοπτικά πηγαδάκια λένε πάντως οτι η αποχώρηση της Αργυρώς δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα διάλλειμα για να διευκολυνθεί η μετακίνηση της σε άλλο πόστο. Σε άλλο μεγάλο κανάλι φυσικά.

Διαβάστε γιατί πραγματικά αποχώρησε ο Λεβέντης από τον ΑΝΤ1, το δράμα-πρόβλημα υγείας της Αρετής του Master Chef και τις εξελίξεις-σοκ με δολοφονία στο Νησί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.