Ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής καταζητείται για φοροδιαφυγή

Ποιος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού καταζητείται από την εφορία για φοροδιαφυγή; Που αναζητούν οι αρχές τον διάσημο ποδοσφαιριστή και πόσα χρωστά στο ελληνικό κράτος;

Πρόκειται για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Κριστιάν Καρεμπέ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2001-2004. Τρία χρόνια o πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στην εφορία και τώρα το ελληνικό δημόσιο τον αναζητά για να του παραδώσει τον λογαριασμό. Ο Κριστιάν Καρεμπέ αναζητείται από την εφορία με καθυστέρηση έξι χρόνων.

Ο Καρεμπέ μαζί με την καλλονή σύζυγό του Αντιράννα Σκλεναρίνκοβα, έμεινε στην Ελλάδα για τρία χρόνια και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την περίοδο 2001-2004 εισπράροντας περιπου 3 εκατ. ευρώ ετησίως. Για τα ποσά αυτά δεν πλήρωσε ποτέ φόορυς στο ελληνικό δημόσιο!

Ηδη έχει αποσταλεί έγγραφο στις γαλλικές φορολογικές αρχές για την αναζήτηση του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού. Στο πλαίσιο των διακρατικών συμφωνιών ανταλλαγής φορολογικών στοιχείων οι γαλλικές αρχές αναμένεται να απαντήσουν στα ερωτήματα του υπουργείου Οικονομικών, που πιθανόν να σχετίζονται με τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην αθλητή.

Διαβάστε ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μπήκε φυλακή και τι μεταγραφές ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.