Αυτοκτονία-σοκ γνωστού έμπορου αυτοκινήτων

Συγκλονίζει η περίπτωση εμπορικού αντιπρόσωπου γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων στην Αθήνα που αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα. Γιατί αυτοκτόνησε ο έμπορος αυτοκινήτων;

Έμπορος που ανήκει σε επίσημο δίκτυο εισαγωγικής αυτοκινήτων έθεσε τέλος στη ζωή του. Η αιτία για την ενέργεια του εμπόρου είναι η οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η εταιρεία του.

Η εταιρεία του δραστηριοποιείται περίπου 40 χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου και διατηρούσε κάθετη μονάδα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος επιχειρηματίας αυτοκινήτων λίγο πριν προβεί στη μοιραία κίνηση άφησε ένα μήνυμα-σημείωμα στον λογιστή του αφήνοντάς τις τελευταίες του οδηγίες ενώ τη σωρό του αυτόχειρα βρήκε ο υπεύθυνος του συνεργείου του ο οποίος μετέβη στο σπίτι του επιχειρηματία να δει αν είναι καλά καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούσαν όλοι οι υπάλληλοί του. Ο άτυχος επιχειρηματίας έβαλε τέλος στη ζωή του με το κυνηγητικό όπλο που είχε νόμιμα στην κατοχή του.

Ο εκλιπών δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα αλλά αντίθετα όπου και αν εμφανιζόταν ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ωστόσο τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για εκείνον και την επιχείρησή του καθώς δύο φορές είχε πάθει τεράστιες ζημιές από τους αναρχικούς, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η τεράστια πτώση των πωλήσεων στα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ένα αδιέξοδο οικονομικό αλλά και κοινωνικό.

Διαβάστε γιατί κλείνει ο όμιλος Παζαρόπουλου και ποια τα νέα τέλη ταξινόμησης ΙΧ 2011 με απόσυρση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

1 Σχόλιο

  1. Ενα πραγμα ειναι συγουρο πλεων. Απο την ημερα που εγκατασταθηκε το καταραμενο ΠΑΣΟΚ στην Ελλαδα οι αυτοπυρπολησεις οι αυτοκτωνιες οι αλη-
    τοαναρχικοι, οι βομβιστες, οι κλεφτες που βγαινουν με πενθημερη κλεβου και επιστρεφου και ουτε γατα ουτε ζημια, οι φολοφωνιες κατα παραγγελια, τα συμβολαια, οι καταστροφες μαγαζιων που πληρωνουν τα μαλια τις κεφαλης τους σε φορους δεν τους προστατευει κανεις και εξοθουνται στην ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. Αυτο το ΠΑΣΟΚ των Μαυρακιδων, των Κουτσογιωργιδων, των Ματζουραναιων,των Τσοχατζοπουλαιων, των Τσακαρακιδων, των πιστοποιητικων αναπηριας στους ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ, τα χιλιαδες!!!!των αγροτοσυνεταιρισμων των 10 στρεμματνω(γραψε100 ‘η 1000) και παρε την επιδωτηση, του Τσοβολα δωστα ΟΛΑ!!! των Κωσκοταιω που φαγανε μια Τραπεζα με τους κλητερες μαζι,που δεν πληρωσαν ΠΟΤΕ δραχμη στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, Το καμαριμας παγκοσμιος, τους Λαμπρακιδες, τους Μπομπολους και την σημωρια που τρωγανε-τρωγανε-τρωγανε, μηνες, χρονια και το ΠΑΣΟΚ βεβαια. ΤΗΝ SIEMENS που την πατε, τον ΛΑΛΙΩΤΗ?
    με τις μεταφορικες εταιρεις, θα μεινει απ’εξω? ΝΑ ερωτηθει η ΒΟΥΛΗ γι’αυτο το πολιτικο εκτρωμα που τα ανεφεραν ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ. Μηπως επειδη στο περιοδικο που εξεδιδε το ’80, θεν θυμαμε καλα, εγραφε οτι δεν ειναι κακο να κανετε ερωτα με τους ΓΟΝΕΙΣ σας!!!!!! Αυτο το ψευτικο, το καλπικο, το μαφιοζικο, το αλητικο, το καλπικο πολιτικο κομμα το
    ΠΑΣΟΚ πρεπει να μας κυβερνα? Και αφου γνωριζαν, τα σημερινα μεγαλα ονοματα, Κακλαμανης, Γειτονας, Αλευρας, Βενιζελος, Πρωτοπαππας,Παπουτσης κ.λ.ποι. τι σο’ι’ κουμασια ηταν και οτι οι λαμογιες ηταν ποιο πολλες απο τις αναθεσειςπου τους ειχε δωσει ο ΛΑΟΣ γιατι τους ξανα ψηφησε? ΟΙ ειμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ. (Μαλλον το 2ο) Ευχαριστω για την φιλοξενια.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines