Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος παντρεύονται

Ανατροπές και ανακατατάξεις φέρνει το 2011. Τι λένε οι προβλέψεις για γάμο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο;

Αρχή μιας νέας χρονιάς και οι προβλέψεις από μελλοντολόγους είναι πιο επίκαιρες από ποτέ με τον γάμο Μενεγάκη-Παντζόπουλου να ξεχωρίζει.

Η Πέγκυ Δαμουράκη, ενοραματική μελλοντολόγος, προβλέπει για τα πρόσωπα της showbiz:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ
«Τα επαγγελματικά του είναι πολύ καλά και θα συνεχίσουν να είναι καλά στον ΑΝΤ1. Δεν βλέπω να έρχεται σύντομα κάτι ενδιαφέρον στην προσωπική του ζωή».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ – ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ
«Όσο καλά φαίνονται στον αέρα, τόσο καλά είναι και στο σπίτι τους ως ζευγάρι. Η επιτυχία τους θα συνεχιστεί και το 2011, αλλά δεν βλέπω να έρχεται δεύτερο παιδί μέσα στη χρονιά. Μελλοντικά βέβαια θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους».

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ
«Συνεχίζει για μεγάλο διάστημα ακόμα την τηλεόραση και μπορεί να φάνηκε ότι εκείνη χάλασε το γάμο της, αλλά η ρήξη στη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο υπήρχε ήδη από τον ερχομό του τρίτου παιδιού».

Ο Τάκης Τσαρόπουλος, αριθμολόγος, αναλυτής ταρό και συγγραφέας μεταφυσικών βιβλίων προχωράει ένα βημα παραπέρα:

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – ΜΑΤΕΟ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος από τις 29/10/10 μέχρι τις 29/10/11 έχουν μπει σε χρονιά γάμου. Επικρατέστεροι μήνες της: Απρίλιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτός ο γάμος. Υπάρχει περίπτωση να κάνουν ένα παιδάκι. Η εκπομπή της Ελένης θα πάει καλύτερα την επόμενη σεζόν. Τα νούμερα θα ανέβουν και θα υπάρξουν νέοι συνεργάτες στην εκπομπή. Τον Απρίλιο θα της γίνει πρόταση και για βραδινή εκπομπή. Μένει να δούμε αν η ίδια θα το αποδεχθεί».

Διαβάστε ποιος είναι ο Ματέο Παντζόπουλος, τις προσωπικές ροζ φωτογραφίες Μενεγάκη-Ματέο, τις πλαστικές της Μενεγάκη και το λευκό κιλατάκι της Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.