Απεργία ΜΜΜ, ΟΣΕ, Φαρμακεία 25,26,27,28 Ιανουαρίου

Νέες απεργίες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ΟΣΕ, προαστιακό, φαρμακεία στις 25/1, 26/1, 27/1, 28/1. Πότε απεργούν ΜΜΜ, φαρμακεία, αγρότες, μηχανικοί, υπάλληλοι πολιτικής αεροπορίας;

Συνεχίζονται οι απεργίες τον Ιανουάριο που ταλαιπωρούν πολύ κόσμο. Αναλυτικά:

Απεργία στα φαρμακεία του Πειραιά στις 25, 26, 27, 28 Ιανουαρίου.

Απεργία στα φαρμακεία όλης της Ελλάδας από Τετάρτη 26 Ιανουαρίου έως και Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Απεργία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

Απεργία των μηχανικών και κατάληψη 6 πολεοδομιών της Αττικής την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου. Διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Οι μηχανικοί σκοπεύουν να καταλάβουν συμβολικά έξι πολεοδομίες στην Αττική.

– Ματαιώσεις δρομολογίων σε ΟΣΕ και Προαστιακό ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. λόγω της 48ωρης απεργίας της Π.Ο.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου. Λόγω της 48ωρης απεργίας της Π.Ο.Σ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, θα προκληθούν προβλήματα στα δρομολόγια και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

– Οι συρμοί του Μετρό δεν θα φθάνουν στο αεροδρόμιο (τερματικός σταθμός στη Δουκίσσης Πλακεντίας) την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

– Συλλαλητήριο κατα της Ακρίβειας την Πέμπτη, 27 Ιαν 2011. Διαμαρτυρία για αυξήσεις σε εισιτήρια, διόδια, είδη πρώτης ανάγκης.

– Αποκλεισμοί δρόμων και συλλαλητήρια αγροτών. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν, μέχρι στιγμής, κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν:
Δευτέρα, 24/1, στα Τρίκαλα (11 π.μ., συλλαλητήριο, με τρακτέρ, στην κεντρική πλατεία).
Τρίτη, 25/1 στα Φάρσαλα (συλλαλητήριο, με τρακτέρ, στην κεντρική πλατεία) στην Ορεστιάδα (10.30 π.μ., συγκέντρωση, με αγροτικά μηχανήματα, μπροστά στην Αγροτική Τράπεζα)
Τετάρτη, 26/1 στην Καρδίτσα (12 μ., συλλαλητήριο, με τρακτέρ, στην κεντρική πλατεία) στην Ελασσόνα (11 π.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία) στη Λέσβο (11 π.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης) στο Ηράκλειο (9 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας Δήμου Αστερουσίων στο Χάρακα)
Πέμπτη, 27/1 στη Λάρισα (κατάληψη υποκαταστήματος ΕΛΓΑ) στην Αλεξανδρούπολη (κατάληψη υποκαταστήματος ΕΛΓΑ) στα Χανιά (11 π.μ. αναγροτική συγκέντρωση στις στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς). στο Ηράκλειο (10 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό των κεντρικών γραφείων του ΕΛΓΑ)
Παρασκευή, 28/1, στην Αγιά της Λάρισας (11 π.μ., συγκέντρωση στην πλατεία) στο Αργος,(συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, με τη συμμετοχή αγροτών από Αργολίδα, Κορινθία, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία).

Πολλές οι απεργίες, μεγάλη η ταλαιπωρία. Περαστικά μας…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.