Ποια τραγουδίστρια έπεσε από το μπαλκόνι [video]

Ατυχημα είχε ελληνίδα τραγουδίστρια καθώς μάζευε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από το μπαλκόνι της. Ποια τραγουδίστρια έπεσε από το μπαλκόνι και πώς έγινε το ατύχημα;

Πόσοι από εμάς δεν στολίζουμε τον εξωτερικό χώρο ή το μπαλκόνι του σπιτιού μας με λαμπάκια τις γιορτινές ημέρες; Το ίδιο έκανε και νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια. Η άτυχη κοπέλα μάζευε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια της πριν από λίγες μέρες και είχε ένα σοβαρό ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια, στην προσπάθεια της να μαζέψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια με τα οποία είχε διακοσμήσει το μπαλκόνι της, γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται. Όπως είναι φυσικό από την πτώση, η τραγουδίστρια έχει κατάγματα.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μαρία Πάλλη η οποία στην προσπάθεια της να μαζέψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια έπεσε από το δεύτερο όροφο του σπιτιού της.

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα.

Η Μαρία Πάλλη γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 29 χρόνια. Παιδιόθεν λάτρευε το τραγούδι. Οι γονείς της τη θυμούνται από τα 4 της να φιγουράρει μπροστά στον καθρέφτη με μια βούρτσα που τη χρησιμοποιούσε ως μικρόφωνο. Φοίτησε σε μουσικό σχολείο, «δούλεψε» τη φωνή της πάνω στη μουσική για να τελειοποιήσει το ταλέντο που ανάβλυζε από μέσα της.

Από τα 9 της, η Μαρία Πάλλη ξεκινάει τις ερασιτεχνικές της εμφανίσεις ως τραγουδίστρια, συμμετέχοντας στην ορχήστρα του δήμου Ηλιούπολης. Σε ηλικία 13 χρόνων ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα, στο νυχτερινό μαγαζί που διατηρούσε τότε ο θείος της. Αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε, ακόμα και σήμερα όταν θυμάται τον εαυτό της να ερμηνεύει το «Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη» της Σοφίας Βόσσου, τα πόδια της τρέμουν από συγκίνηση. Στο παλμαρέ της έχει συνεργασίες με πρωτοκλασάτα ονόματα του πενταγράμμου, όπως Αννα Βίσση, Γιάννη Πλούταρχο, Αντώνη Ρέμο, Νότη Σφακιανάκη, Λευτέρη Πανταζή.

Η Μαρία Πάλλη ανήκει στις τραγουδίστριες που με το ζεστό ηχόχρωμά τους αναδεικνύουν το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι. Στην πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χαρίζει» από τη Virus, συνεργάστηκε με τους Αντώνη Βαρδή, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Σταμάτη Γονίδη. Αυτή την περίοδο κάνει εμφανίσεις με τον Χρήστο Μενιδιάτη ανά την Ελλάδα. Οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν ευαίσθητη, ευγενική, χαρούμενη, ονειροπόλα, περιπετειώδη και απρόβλεπτη.

Διαβάστε τη σοβαρή ασθένεια κόρης γνωστής τραγουδίστριας , γιατί μπήκε τελικά στο νοσοκομείο η Δέσποινα Βανδή και αν η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.