Δούκισσα Νομικού-Χρήστος Χολίδης ζευγάρι και κρύβονται

Δούκισσα Νομικού και Χρήστος Χολίδης είναι ζευγάρι εδώ και μερικές βδομάδες και κρύβονται. Ποια η αλήθεια για τη σχέση Νομικού-Χολίδη και γιατί την κρατούν μυστική;

Η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. Πώς ήρθαν κοντά παρουσιάστρια και τραγουδιστής;

Όλα για το ζευγάρι Νομικού-Χολίδη ξεκίνησαν στο Just the two of us. O Χολίδης φλέρταρε τη Νομικού και εκείνη τελικά ενέδωσε.

Ο Χολίδης ήταν διακριτικός, αλλά σαφής στην πολιορκία του. Στην αρχή, η Δούκισσα Νομικού ήταν διστακτική, καθώς ο Χολίδης έχει λαϊκό προφίλ, ενώ αυτή είναι πιο ποπ (βλέπε Νίνο). Όμως, κάτι τα καλά λόγια που άκουγε ο Χολίδης από την επιτροπή, κάτι το οτι έφτασε στον τελικό, η Δούκισσα Νομικού άρχισε να αλλάζει τη γνώμη της γι’ αυτόν. Άρχισε να τον θαυμάζει και τελικά «έπεσε» στα δίχτυα του.

Δούκισσα Νομικού και Χρήστος Χολίδης είναι μαζί εδώ και μερικές βδομάδες και χαίρονται τον έρωτα τους. Προσπαθούν να τον κρατήσουν κρυφό, αλλά οι κοινοί φίλοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλάνε.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει δηλώσει: «Όταν ερωτεύεσαι δε ρωτάς τι και πώς. Ερωτεύομαι με πάθος και δεν σκέφτομαι τίποτα». Η Δούκισσα Νομικού από την άλλη έχει πει: «Έχει τύχει να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις. Πηγαίνω με το ένστικτό μου και όταν δω ότι μια σχέση πρόκειται να κρατήσει μόλις λίγες ημέρες, δεν την ξεκινάω καν.»

Δείτε τη Δούκισσα Νομικού σε σέξι φωτογράφιση και φωτογραφίες της Μαρίας Μπεκατώρου πριν-μετά την πλαστική.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.