Τα τραγούδια της Ελλάδας Eurovision 2011. Ψηφίστε [video]

Ακούστε τα τραγούδια που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2011, ψηφίστε ποιο σας αρέσει πιο πολύ και δείτε πώς εξελίσσεται η ψηφοφορία.

Σκληρή είναι η μάχη για το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision 2011. Έξι διαφορετικά τραγούδια με έξι διαφορετικές ερμηνείες. Ποιο προτιμάτε;

1. Κόκκινα Χαλιά – Come with me (Κόκκινα Χαλιά, Ανδρέας Γαλανόπουλος): ροκ-ποπ στο στυλ του συγκροτήματος, αγγλικός στίχος. Πολύ καλή γέφυρα.

2. Βαλάντω Τύφωνος – The time is now (Ramsen, Viorinen): η μοναδική μπαλάντα, εξαιρετική φωνή. Θυμίζει «Τιτανικό» της Celine Dion.

3. Τριημιτόνιο – Χαμογέλα (Τερζής, Κωνσταντινίδης) : Eurovisionικό τραγούδι του Νίκου Τερζή, περισσότερο ποπ, λιγότερο έντεχνο. Αναστάτωση προκαλούν οι καταγγελίες οτι το τραγούδι των Τριημιτόνιο είναι αντιγραφή του Toi & Moi του Gregoire.

4. Αντιγόνη Ψυχράμη – It’s All Greek To me (Απόστολος Ψυχράμης, Dimitris S, G. Borg): Συνθέτης ο Απόστολος Ψυχράμης, κλασσική συνταγή ποπ-eurovision.

5. Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike – Watch my dance (Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Έλεάνα Βραχάλη): τραγούδι-έκπληξη, λαϊκό με στοιχεία ραπ, αγγλο-ελληνικό στίχο.

6. Νίκκη Πόντε – I don’t wanna dance (Jonas Saeed-Pia Sjöberg): Dance κομμάτι τυπικό Eurovision.

Ακούστε τα τραγούδια της Ελλάδας στη Eurovision 2011:

[poll id=”20″]

H ψηφοφορία-δημοσκόπηση-poll για το τραγούδι Ελλάδας στη Eurovision 2011 έχει ανάψει και τα αποτελέσματα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Δείτε ολόκληρα τα βίντεοκλιπ για τραγούδια Ελλάδας στη Eurovision 2011 και διαβάστε το σκάνδαλο Eurovision με αντιγραφή τραγουδιού που κινδυνεύει να οδηγήσει σε αποκλεισμό τους Τριημιτόνιο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

154 Σχόλια

  1. Παιδιά,ολοι ξέραμε ποιο τραγούδι θα πήγεναι καλά,και αυτό είναι της Νίκκης Πόντε.Γιατί μου λέτε ορι της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ήταν καλο!Δείτε,και πείτε μου(αλλα πήρε την 6η θέση)

  2. Ο λουκας ο καλυτερος ολοι οι αλλοι για τα μπαζα καλα καναμε ρε ελληνες η νικκη μια μαλακια ειχε λουκας και παλι λουκας αλλα φυσικα μπροστα στο σακη μπαζο και αυτος

  3. Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΡΙΞΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ…ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΟΥΚΑΣ, ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…

  4. ΤΕΛΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ…Ο ΛΟΥΚΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΤΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΨΥΧΗ…ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΣΟΥΠΕΡ PERFORMER, TΡΟΜΕΡΟΣ…Η ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Ο Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Σ…ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ…- ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ… Μ Π Ρ Α Β Ο ΛΟΥΚΑΣ…..

  5. ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ,ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΖΑΝ,ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ. ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΑΕΡΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ,ΟΠΩΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ EUROVIZION. KAI ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ. Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Η Σ…

  6. ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΑΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΚΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΔΡΑΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ,ΦΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

  7. A k kati allo g to tragudi xamogela. To tragudi legete xamogela oxi hr9ame na sas 3enerosume! ELEOS !!! To xirotero tragudi! k meta su lelei oti ein kaloi..an den mpei ligo pio edash ‘zwdania’dld opws eip k prin tote eimaste g t baza fetos!!!

  8. Oloi ein kloi alla an 9elete fetos na kerdisume prepei na valete pio ‘zwdana’ tragudia..kai oi tragudistes na mhn tragudane toso 3enerota -oxi oloi-..

  9. Η ΠΡΟΒΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΧΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ? ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΤΟ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ? Ο Τ Ι Ν Α Ν Α Ι……. ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ……ΝΤΡΟΠΗ ……ΝΤΡΟΠΗ….. ΝΤΡΟΠΗ…..ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??????????

  10. O STEREOFONIKOS ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΟΥΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, ΣΤΗΝ 23 ΘΕΣΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ…ΑΛΛΑ ΓΚΑΡΙΖΑΜΕ…ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 12 Η ΚΥΠΡΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ……

  11. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ…ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΝΙΓΙΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΝΩΠΕΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ,ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ,ΤΟ 1453.
    ΟΜΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ,ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΤΣΙ. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ…ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ,ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ.ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ…ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ…ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΩΝΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974,ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝΙΖΟΤΑΝ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΕΝΑΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ?
    Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ…ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ…ΚΟΠΟ…ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ.—ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  12. να αφήσουν τις πουστιές που ξέρουν και να αφήσουν το κορίτσι που επέλεξε το κοινό να μα εκπροσωπήσει μπας και γλυτώσουμε τον εξευτελισμό!

  13. AMA ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ…ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ , ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΖΕΜΠΕΚΙΚΑ, ΗΛΙΘΙΕ.ΧΑΜΕΝΟ.ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΛΗΜΑΤΑ.

  14. egw sthn arxh h8ela na paei o loukas!!!!!
    omws h parousiash tou tragoudiou tou ston ellhniko teliko htan apaisia!!!! mono h antigonh to parousiase apswga an kai eixe merikes kinhseis apo tis kinhseis ths Kalomoiras sthn eurovision 2008!!!!!!!!!

  15. ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ EUROVISION,ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, Η ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ. Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, Η ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ…

  16. ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ SUPER.ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΕΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,Η ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION HTAN ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ.ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ TΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο STEREO MIKE, 2 ΧΟΡΕΥΤΕΣ Η ΚΑΙ 2 ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ NA TON ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΟΡΟ ΒRΕΑΚ DANCE, KAI OTAN ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ,ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΖΕΜΠΕΚΙΚΟ.Ο ΛΟΥΚΑΣ ΝΑ ΜΗ ΧΟΡΕΨΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

  17. Το 2001 η επιτροπη ειχε κοψει την Ελενα Παπαριζου, αλλα πηγε με την ψηφο του κοσμου και με το die for you, πηρε την τριτη θεση στην Κοπεγχαγη, ενω αξιζε για πρωτη.Φανταστειτε ποσο ασχετα και επικυνδινα ειναι τα ατομα της επιτροπης.Το τραγουδι της Νικης, η επιτροπη το εβγαλε τριτο, για να της κοψει το δρομο.Επισης, το τραγουδι της Νικης, ειναι το δυνατοτερο τραγουδι που εχουμε στειλει ποτε,ειναι πολυ καλυτερο και απο το my number one της Παπαριζου,που βγηκε πρωτο.Το θεμα ειναι πως του χρονου, η Νικη θα παει, αλλα πρεπει να βρεθει ενα τοσο δυνατο κοματι παλι, και το βλεπω λιγο δυσκολο.Σε καθε διοργανωση, οπως ειναι ο αθλητισμος, πρεπει να στελνουμε τους καλυτερους.Στην Ευρωπη μας εκπροσωπουν οι καλυτερες ομαδες για παραδειγμα, οι καλυτεροι αθλητες κλπ.Στη eurovision εχει παραγινει το κακο, να στελνουμε τους χειροτερους…αυτος ο μαζοχισμος ειναι περιεργος…πληκτρολογηστε τη λεξη ζεμπεκικο στο ιντερνετ και θα σας βγαλει τα εξης ¨χορος πενθιμος,αργος που εκφραζει πονο κ θλιψη…” Σε διαγωνισμο ποπ, που ολοι θα ειναι χαρουμενοι, εμεις, αλλα …αντι …αλλων..ΝΤΡΟΠΗ…

  18. ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΑ.ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5…ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΚΟΙΑΞΤΕ, ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΕ ΜΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΑΝ.ΓΙΑ ΤΟ PLAY BACK ΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΣΤΟ 0:18 ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ STEREO MIKE ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ…

  19. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ EUROVISION ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ:ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ EUROVISION ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ…

  20. Θυμαστε παλια στο x-factor τον Νικολα, απο την Κυπρο?Ο Νικολας ηταν πολυ καλυτερος απο το Λουκα.Με τον ιδιο τροπο που νικησε στο Χ-factor, o Λουκας,ετσι τα καταφερε και για την eurovision.Ποσες τηλεκαρτες μοιρασε ο αδερφος του στην Κυπρο? με γνωριμιες κι εγω γινομαι φιρμα.Τα ψεμματα ομως δεν περνανε στην Ευρωπη και δε χρωσταει η χωρα να ξεφτιλιζεται για την διαφημιση οποιουδηποτε και για να εχει περισσοτερο κοσμο στο κεντρο που τραγουδαει.Και μη μου πειτε οτι ο Λουκας εχει φωνη, γιατι τον ακουσα παλιοτερα στο club vogue στα Γιαννενα και οτι τραγουδι ειπε, ηταν play back.Tαχα εβαλε το Μητροπανο να του δειξει τα βηματα της υποτιθεμενης ζεμπεκιας, μονο και μονο για διαφημιση.Λουλουκο, πως σε λενε,θαχεις την τυχη που σου αξιζει στο Ντισσελντορφ,δε θα περασεις, γιατι δεν αξιζεις…

  21. Καλυτερο τραγουδι ηταν το i dont wanna dance alone, αλλα με τη σκηνικη παρουσια των τριημιτονιο. Καλυτερα ο Λουκας να παραιτηθει, γιατι η eurovision δεν ειναι τσιρκο medrano.Tαχει μπερδεψει,το παλληκαρι.Ο stereo mike, αφου του εφυγε το μικροφωνο, πως ακουγοταν?Επειδη τον λενε stereo …και ακουγεται σα…στερεο? play back, ε? κατι τετοια κολπα εκανε κι ο Ρακιντζης και στην Ευρωπη τακανε μανταρα.(γιατι μουρχεται στο μυαλο ο …Ολυμπιακος?)…

  22. Δε μαρεσει να βλεπω τη χωρα μου να γινεται ρεζιλι.Απο την επιτροπη, μονο ο Μιχαλης Τσαουσοπουλος,σταθηκε στο υψος του και αξιζε να ειναι στην επιτροπη.Το κοματι του Λουκας, δεν μπορουν να το χορεψουν στην Ευρωπη.Δυσκολα θα περασει τετοιος ρυθμος.Καλυτερα να γινεται αναθεση τραγουδιστη η τραγουδιστριας , και ο κοσμος να ψηφιζει τραγουδι μονο. Επισης θα πρεπει η σκηνικη παρουσια να γινεται απο ειδημονες, γιατι για παραδειγμα το τραγουδι της Νικκης, στο σημειο αυτο, το κατεστρεψαν.Ασχετο χορευτικο και κουστουμια.Πηρατε το κοριτσι στο λαιμο σας παιδια, σα να εβλεπα το star trek,διαστημα 1999…

  23. eiste oloi ΜΑΛΑΚΕΣ ρε βλαμενα δεν σας αρεσει ο λουκασ και σας αρεσει η νικη? πατε καλλα? η νικη ηταν κατι συνηθυσμενο που το εχουμε ξαναδει και η ευρωπη δεν θα το ψηφιζε… ενω του λουκας ηταν απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  24. Μου τη σπαει που ειστε υπερβολικοι.Τι τελευταιοι και προτελευταιοι δεν νομιζω οτι παμε για πρωτια ετσι λενε και τα προγνωστικα αλλα και παλι εχουμε δει πολλες εκπληξεις, εγω παντως πιστευω οτι θα ειμαστε αναμεσα στις θεσεις 5η εως 10η

  25. ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ…ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΑΜΕ EUROVISION ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΕΡΑ (ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ).ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ…

  26. Mε το Λουκας σιγουρα πρωτοι θα βγουμε…πρωτοι απο το τελος… Εκεινοι οι τριημιτονιο, που τα βρηκαν εκεινα τα 3 γκομενακια με τις κορινες και τις κορδελες? Μπραβο παιδια,αριστα σε ολα.ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ησασταν.Κριμα που δεν πηγατε εσεις,γιατι το αξιζατε…

  27. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ. ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΩ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ,ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…

  28. RE ELLINES EISTE NAI H OXI DEN EISTE ELLINES AMA DEN SAS ARESEI O LLLLLLLLLLOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSS

  29. παιδια εχωκατι φιλαρακια στην γερμανια τα οποια εχουν ξετρελαθει με τον λουκας

    ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΕΣΤΗΤΕ

    ΛΟΥΚΑΣ 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  30. Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ.ΟΚ, ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙ.

  31. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ Η ΨΥΧΡΑΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ…ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ. Η ΕΡΤ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ…ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

  32. Προς ολους τους Ελληνες του εξωτερικου…ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ αυτη τη μαλακια που καποιοι θελησαν ωα στειλουμε.Επισης η ΕΡΤ δεν ανακοινωσε τα αποτελεσματα, ουτε ειπε οτι απο τι ιδιο κινητο μονο 20 μηνυματα μπορουσε καποιος να στειλει…στημενο,οποτε καλο αποκλεισμο, ελπιζω και ευχομαι να καταποντιστουμε και θα χαρω πολυ…

  33. μην επηρεαζεστε απο το ελληνικο του λουκας χαλια ειναι νικκη!

  34. ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ…ΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  35. νικκη νικκη πνιξου λουκας.μπουζουκι και ζεμπεκικο στην ευρωπη πρωτη φορα βλεπω τι να πω νικκη βρε!!!!

  36. Επειδη καποια καναλια οπως το Αlter,σαμποταρουν το τραγουδι της ΝΙΚΗΣ και λενε ανοησιες,να γνωριζουν οτι ο Λουκας,ουτε αγγλικα ξερει,ουτε τις μουσικες σπουδες της Νικης εχει.Τωρα αν στειλουμε τη βλακεια του Λουκα,τελικο δεν περναμε,eurovision δεν προκειται να δουμε και η ΕΡΤ θα χασει τα εσοδα,αλλα και αν τυχει και δουμε eurovision,θα δουμε μονο και μονο για να ψηφισουμε υπερ του τραγουδιου της Τουρκιας.Ελεικρινα θα ψηφισουμε Τουρκια.Στειλτε τη βλακεια του Λουκα, αφου το θελετε ετσι…

  37. Μα και η μαμα και η γιαγια της ΝΙΚΗΣ ειναι Κυπριες. .Οποτε δε χρειαζεται οι Κυπριοι να λενε οτι θα μας δειξουν τι αξιζουν.Το ξερουμε ,αφου και η Νικη που εμεις στηριζουμε,εχει καταγωγη απο εκει.Ειναι παιδι ομως της Ελληνικης ομογενειας του Τοροντο και εχει την Ελλαδα στην καρδια της…

  38. o kaliteros ine o loukas fisika gt ine kiprios!!!! pigene louka m kai dixtous t axizis!!! dixtous t 8a pi kipreos!!! me agapi apo tn kipro..xxx

  39. h nikh einai xalia kalytera o loykas kalh einai pantws kai h balanto kai oi trihmhtonio oloi oi alloi xalia.

  40. Ωραία όλα τα σχόλια περί τραγουδιών αλλά μήπως φέτος δεν θα έπρεπε να μην πάμε σε αυτό τον διαγωνισμό ??? η χώρα μας περνάει την πιο δύσκολη εποχή απο την περίοδο του Τρυκούπη , μήπως ήρθε η ώρα να διαμαρτυρηθούμε για όλα και όλους απέχοντας???? Ολη η ευρωπαϊκή κλίκα είναι ικανή να μας ψηφίσει πρώτους μόνο και μόνο για να μας δει να δηλώνουμε οτι δεν εχουμε την δυνατότητα να τον διεξάγουμε ή μήπως θα φορτωθούμε κ΄΄αλλους ΦΟΡΟΥΣ !!!! Υ,Σ .. ΕΙΜΑΙ FAN του διαγωνισμού απλά φέτος αναρωτιέμαι…….

  41. Εγω ενα πραγμα εχω να πω. Αν θελουμε eurovision του 2012 στην Αθηνα, πρεπει να στηριξουμε τη ΝΙΚΗ. Ο Λουκας ειναι πολυ συμπαθητικος,αλλα προεχει η πρωτια για την Ελλαδα.Νικη ψηφιζω για eurovision και Λουκας για παω για ποτο μαζι του.

  42. Αν χορέψει ο Λούκας θα πεθάνω από τα γέλια.Ακόμα αυτό να κάνει και θα γίνει πιο γελοίος απ’όλα τα χρόνια της eurovision…

  43. ka8e xrono k xeirotera eleos ante k tou xronou as steiloyn ton bas bas bas o paraskebas. k oi 7 gia emena einai gia ta bazaaaaaa sigoura h teleftea 8esi einai dikia mas ….. apo paparizou ftasame na stelnoume kapoious pou oute i mana tous den tous kseri eleossssssssssssssssssssssssss

  44. Ο Λουκας ειναι ασχετος απο χορο.Τι να χορεψει?αντε να φερει 2 στροφες .Εγω λεω να βαλουν και τον ραπερ να του χτυπαει παλαμακια.Παιδια, θα λυθουμε απο τα γελια,χαχαχα…

  45. Τα μαθατε τα νεα? Ο Λουκας,βλεποντας οτι χανει απο τη Νικη κατα κρατος,αποφασισε να χορεψει και το ασπουμε τραγουδι του,γινεται εντελως για τα πανηγυρια…εντελως γελοιο…Ηταν που ηταν καρικατουρα,τωρα το αποτελειωσανε…

  46. i prefer NIKKI’S SONG IT IS GREAT A LOT.GREECE MUST SEND NIKII IF she want to the eurovision contest become in athens.ican’t understand the loukas song a lot! english and greek together no good.it is my opinion ……. and please don’t … forget to vote …… san marino please if you vote san marino i’m going to vote greece sure 5times …7…. and i tell to my friends to vote greece and sure san marino will give 12 points to greece.in the final if greece go to the final[if greece send nikki]we will give 10points the twelve points will go to italy.sorry byt 22 points are good.vote san marino and i PREFER NIKKI’S SONG!!!!!It is fantastic!!!!!!

  47. Ολοι λετε οτι η Νικη μπορει να φερει πρωτη θεση.Απο την αλλη, λετε οτι το τραγουδι του Λουκας ειναι διαφορετικο και δε σας νοιαζει και να μην παει τελικο.Καλα, αυτη ειναι λογικη του παραλογου.Αφηστε το τσιρκο του Λουκα(και που ειναι εμφανισιμος,τι εγινε?),γιατι προβλεπω τα ιδια,με εκεινο το διαφορετικο τραγουδι που ειχε πει το 2002 ο Ρακιντζης.Θα πατωσουμε…

  48. Προειδοποιω κι εγω με τη σειρα μου,πριν ειναι πολυ αργα.Ο Λουκας εκμεταλλευεται την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα, κι εμεις -τσιμπησαμε…-Ο Λουκας ειναι Κυπριος και η οικονομια της Κυπρου ειναι ισχυρη.Αν εμεις στην Ελλαδα εχουμε οικονομικες δυσκολιες,αυτον,τι τον νοιαζει και το λεει και κλαψουριζει? δικο μας προβλημα ειναι,οχι δικο του. Τωρα,ολες οι χωρες ζηλευουν το τραγουδι της Νικης και θαθελαν να ειχαν την τυχη να την ειχαν εκπροσωπο τους. Φετος εχουμε πολλες ανουσιες μπαλλαντες,ενω σοου σαν της Νικης,δεν εχει κανεις.Επιπλεον το κομματι ειναι πολυ δυνατο και χορευτικο.Το περσινο της Γερμανιας ηταν δυνατο,και απο μονο του εφερε την πρωτη θεση,ενω ολοι χορευαν στο ρυθμο του.Οσο για το κοριτσακι απο τη Γερμανια,θελει σιγουρα φροντιστηριο στα αγγλικα… Αν εμεις τωρα πεταξουμε ενα τοσο δυνατο κομματι,οπως ειναι της Νικης και μια τοσο ολοκληρωμενη παρουσια και εμφανιση και στειλουμε εναν ξενο και απιθανο ραπερ,με ενα γελοιο ραπ,και 2 στροφες κατι σε απαγγελια μπουζουκοζεμπεκικου,τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…

  49. Το τραγουδι του Λουκας,εχει πολιτικα μηνυματα.Μαλιστα.Λοιπον,ανατρεχουμε πισω,οταν το ειχαμε ξανα επιχειρησει.Στον διαγωνισμο Γιουροβιζιον του 1976,η χωρα μας,εκπροσωπηθηκε με το τραγουδι -Παναγια μου,Παναγια μου.-Ερμηνευτρια η Μαριζα Κωχ.Το τραγουδι δεν ηταν ενα συνηθισμενο,για τα δεδομενα της Γιουροβιζιον,αλλα μια σπαρακτικη κραυγη διαμαρτυριας,για την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο.Το τραγουδι ηρθε στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ θεση.Επιπλεον,δεχθηκαμε ειρωνικα σχολια και παρατηρησεις,οτι σε λαθος διοργανωσεις προσπαθουμε να βρουμε το δικιο μας.Κι οτι αποκλειστικα υπευθυνοι για οτι εχει συμβει ειναι οι Ελληνες κι οτι η πολιτικη δεν εχει θεση σε μουσικο διαγωνισμο. Το ιδιο λαθος θα κανουμε παλι?

  50. Κ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ… ΕΙΠΑ Κ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ! ΤΟ 2005 ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.. ΔΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ Κ Α Ν Ε Ν Α ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

  51. ΛΟΥΚΑΣ ΛΟΥΚΑΣ κ παλι ΛΟΥΚΑΣ!!!!!τα αλλα δεν υπαρχουν καν !!! ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ θα περασουν ολα τα αλλα κ το πιστευω! αν κ για μενα καλυτερο 8α ηταν μονο το ελληνικο κομματι χωρις δηλαδη τον stereo mike…αλλα πιστευω πως στους fun tis eurovision θα αρεσει πολυ! αφου αυτοι ψηφιζουν περισσοτερο και αντικειμενικα!αυτο πιστευω πρεπει να παει που ειναι το μονο ελληνικο αλλα οχι μονο αυτο ειναι μουσικαρα κ στιχοι κ φωνη γενικοτερα !!μπορει να μη παρουμε κ πρωτια αλλα δε πειραζει…τι σημασια εχει??? εξαλλου ΣΧΕΔΟΝ πΠΟΤΕ ΔΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!!!

  52. Ok, o Λουκας εχει γνωριμιες,τρεχει και στην Κυπρο για ψηφους.Λεει μισο τραγουδι,σε στυλ απαγγελιας,2 στροφες ολες κι ολες και κοιταει κατω ακινητος.Στο βιντεο, η καμερα αλλαζει πλανα, ανα μισο δευτερολεπτο,και τραβαει απο κατω προς τα πανω,με παρα πολλους προβολεις,ωστε να φαινεται επιβλητικος.Αυτα τα τρικ της καμερας στη Γερμανια,ξεχαστε τα.Αν νομιζουμε οτι οι Γερμανοι ειναι διετεθημενοι να δειξουν ελληνικη μαγκια,μαλλον ειμαστε βαθια νυχτωμενοι.Οι καμερες θα ειναι Γερμανικες και θα αποδυναμωθουμε τελειως. Υπαρχει η πιθανοτητα και γελοιοποιησης. Αντιθετα στη Νικη, οτι και να κανουν,οσο και να την προβοκαρουν,( γιατι τη φοβουντε),ειναι υποχρεωμενοι, να δειξουν το σοου της. Και οταν στην ψηφοφορια κοιταζουν τη Νικη με τα…κυαλια,και δουν την πλατη της,τοτε 8α καταλαβουν τη μαγκια μας.

  53. ΣΤΗ EUROVISION, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ “ΑΝΕΒΑΖΕΙ” ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ EUROVISION ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΛΕΠΩ…

  54. Τι θα πει,οτι με το τραγουδι του Λουκας θα δειξουμε ποιοι ειμαστε στους Ευρωπαιους? με το μοιρολοι? Οταν κατι χωρες,οπως Αζερμπαιτζαν,Τουρκια,Γεωργια,Ισραηλ προβαλλουν το ευρωπαικο τους προφιλ,εμεις θα κανουμε το αντιθετο? που ειμαστε και Ευρωπη, στο κατω κατω. Το ποιοι ειμαστε, θα τους δειξουμε,οταν κερδισουμε την πρωτια. Και με τη Νικη, οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες.Οποτε μετα,διαφημιζουμε ολη την κουλτουρα της χωρας μας,αφου ολες οι χωρες θα στειλουν στην Ελλαδα ανταποκριτες.Απλα πραγματα.

  55. Φέτος που όλοι στέλνουν μπαλάντες ή ιδιαίτερα τραγούδια είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλουμε τη Νίκη. Πιθανότατα θα είναι το μόνο δυνατό χορευτικό και θα ξεχωρίσει στις τόσες μπαλάντες. Η Νίκη έχει καλή φωνή, θά κάνει καλό σώου και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Εγώ τη θεωρώ πιθανή και για πρωτιά.
    Αν στείλουμε το Λούκας απλώς θα πατώσουμε. Όχι μόνο γιατί ο συνδυασμός ραπ και ζειμπέκικου είναι γελοίος αλλά και το ζειμπέκικο ακούγεται βαρύ στο μέσο ευρωπαίο.Και το πιο σημαντικό όλοι λένε θα δείξουμε ότι αντέχουμε κτλπ.Αυτό ακούγεται αποκρουστικό σε όλους τους ευρωπαίους. θα πέσει πολύ κράξιμο και ειρωνεία. Γιατί ο θεσμός αγνοεί τα πολιτικά τραγούδια (ισραήλ 2009 και 2007 για την ειρήνη, ουκρανία 2005 για την επανάστασή τους). Ο μέσος ευρωπαίος που ψηφίζει δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη κρίση στην Ελλάδα για την οποία όλοι θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνους τους έλληνες και μόνο. Επιλογή Λούκα θα είναι μεγάλος εθνικός διασυρμός.

  56. Δε λέω, μπορείτε να ψηφίσετε Λούκα, αλλά καλή θέση στη eurovision δεν πρόκειται να πάρουμε.Τι ελληνικά θέλετε να ακούσετε στη eurovision;Η Γερμανία είδατε ότι φοβάται τη Νίκκη;Γιατί, έτσι χωρίς λόγο;Μήπως κάτι βλέπει σ’αυτό το κορίτσι;Ελπίζω να με στήριξετε και να ψηφίσετε Νίκκη, γιατί είναι πολύ ταλαντούχα.(όπως λένε κάποιοι: Νίκκη και πάμε για τη νίκη).

  57. της νικηξς είναι το καλύτερο. και του λούκα είναι κάπως καλά αλλά συμφωνώ ότι είναι γελοίο με αυτή την ραπ μουσική…

  58. Στην Ιστορια φενεται,δεν ειμαστε καλοι. Παραθετω πιο κατω ελληνικες συμμετοχες,οπου με ελληνικο στιχο και με ελληνικα στοιχεια,υποστηκαμε πανωλεθριες. Το 1974 σε μουσικη Γιωργου Κατσαρου και -λιγο κρασι,θαλασσα και το αγορι μου-.Ερμηνευτρια η μεγαλη Μαρινελλα.Δυστυχως,ουτε το μπουζουκι μας γλυτωσε απο τις τελευταιες θεσεις.Το τραγουδι ηταν καλο,αλλα ΔΕΝ εκανε για eurovision. Το 1976 με τη Μαριζα Κωχ,στελνουμε μοιρολοι,-Παναγια μου,Παναγια μου-,σχεδον τελευταιοι. Το 1979 με την Ελπιδα και-Σωκρατη εσυ super star-και παλι τιποτε. Το 1993,-Ελλαδα χωρα του φωτος-.Τα προγνωστικα μας ηθελαν τελευταιους.Ομως η νεαρη τοτε τραγουδιστρια Καιτη Γαρμπη,γνωριζοντας οτι η eurovision ειναι και εικονα,παιζει και προβαλλει το δυνατο της χαρτι,την εμφανιση της και με σχιελ φορεμα με μεγαλα σκισιματα,οπου φαινεται οτι δε φοραει εσωρουχο,κερδιζει τις εντυπωσεις,ανατρεπει τα προγνωστικα και τερματιζει στην τιμητικη εννατη θεση. Το εχει πει και ο μεγαλος συνθετης Γιωργος Χατζηνασιος.Οι ξενοι δε μας καταλαβαινουν,η ελληνικη γλωσσα δεν ειναι τοσο μελωδικη σαν ακουσμα.Το 1977 παραλιγο να παρουμε πρωτια, με τι αλλο? Με ενα -Μαθημα σολφεζ-,απλα πραγματα.Λεγοντας τις νοτες,οι ξενοι επιτελους μας καταλαβαινουν,πεμπτη θεση και το τραγουδι γινεται επιτυχια σε ολη την Ευρωπη. Με το Λουκα δεν εχουμε προβλημα,το τραγουδι του ομως ΔΕΝ κανει για eurovision,ξαναγυριζουμε παλι στο 1974…Μυαλο δε βαζουμε…

  59. οσοι υποστηριζουν τον λουκας δικαιωμα τους αλλα οσοι θελουν την γιουοριβιζιον 2012 στην αθηνα ψηφιστε νικη και σε περιπτωση που χασει [δυσκολο] τοτε μμμ.. βαλαντω .ενα απ’τα δυο ψηφιστε μιοα απο αυτες

  60. Πιστεύω ότι πρέπει να στείλουμε τη Νίκκη στη eurovision, γιατί άλλο ρεζίλι με το Λούκα δε μας παίρνει…Αν θέλετε να πάρουμε μια αξιοπρεπή θέση πρέπει να ψηφίσετε τη Νίκκη.

  61. επειδη εχω συγγενεις στο ντυσσελντορφ η ξαδερφη μου μου ειπε πως οι γερμανοι παρακαλαν να μην στειλουμε τη νικη.κατα τα αλλα λενε πως την πρωτια την διεκδικουν το σαν μαρινο! η ελλαδα [σε περιπτωση που στειλουμε τη νικη και η τουρκια.της ιταλιας ειναι μαλλον για τα μπαζα.καλουτσικο της αλβανιας!! ενω για τα μπαζα απο αυτα που μου ειπε η ξαδερφη μου ειναι της ΠΓΔΜ[καλα να παθουν].τελος παντων θα σας ενημερωνω οτα θα μαθω κατι καινουριο

  62. για να μην παρουμε 0[κουλουρακια] στειλτε Νικη μπας και μας χαρισει τη νικη =eurovision 2012 athens

  63. Ok,αφου θελετε Λουκα,ας παει.Θα ξεφτιλιστουμε ακομη μια φορα,οταν θα μαζευουμε μηδενικα, και οταν μας δωσει το 12 η Κυπρος(που με οποιοδοποτε τραγουδι 12αρι θα μας εδινε),θα ακουσουμε τα ου και τα χαχανητα των ξενων.Κατι που εχει ξαναγινει στο παρελθον και η ελληνικη αντιπροσωπεια τοχει νιωσει στο πετσι της.Τελευταιοι με 12 ποντους.Οκ,επιστροφη με το κεφαλι χαμηλα,για να μην πω για τα ποδια…Για τους υπερπατριωτες και ελληναραδες, που ταβαλαν με ενα μικρο παιδι της ομογενειας που γυρισε μονο του στην πατριδα του,δε σας ειδα να φωναζετε που η Αθηνα καταντησε Μπαγλαντες,σε παρα πολλες περιοχες.Καλη σου επιτυχια Λουκας στο Ντυσσελντορφ…

  64. ο διαγωνισμός της eurovision δεν είναι παιχνίδι!!!Σοβαρευτείτε λίγο και ψηφίστε Νίκκη αν θέλετε να νικήσουμε.Τα ελληνικά είδαμε που μας βγάλανε το 2010.Τα ελληνικά που μας αντιπροσωπεύουν ασ’τα ακούτε στην Ελλάδα.Άλλο Ελλάδα κι άλλο eurovisin.

  65. Η Eurovision ειναι μια γιορτη, ενα παρτυ με πολλα χαμογελα…γιαυτο, το τραγουδι των τριημιτονιο και ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ειναι αυτο που πρεπει να στειλουμε. Αυτο που δεν εχω καταλαβει,ειναι τι δουλεια εχει ενα βαρυ μοιρολοι,οπως ειναι του Λουκα, σε μια τετοια γιορτη.Σκετη παραφωνια…

  66. nikh ponteee 4 ever
    re skefthte lete oti to tragoudi ths nikkhs dn thimhzei ellada
    h kalomoira se poio shmeio tou tragoudiou ths eixe ellhniko stoixo???
    loipon koitaxte san ellhnas thelw to kalhtero kai auto pisteuw pws einai h NIKHHH!!!

  67. Επειδη εχω συγγενεις στο Μοναχο, να ξερετε οτι στη Γερμανικη τηλεοραση αναφερθηκε το ονομα της Νικης Ποντε και ελπιζουν να μη τη στειλουμε,γιατι φανταζει μεχρι στιγμης φαβορι και μεγαλος αντιπαλος της δικιας τους, της περσινης νικιτριας…Παρακαλανε να μη τη στειλουμε…Αυτο,αναφερθηκε σε εκπομπη, για τις υποψηφιοτητες καθε χωρας.Στην ιδια εκπομπη,αναφερθηκε οτι το τραγουδι της Ιταλιας,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο…

  68. Katarxas barethikame ta 3ena tragoudia! den einai swsto na steiloume tin Niki epeidi tragoudaei 3eno tragoudi! To tragoudi tou Louka einai oraio oxi diladi kati teleio alla kai mono pou einai zempekia egw auto thelw! kai den katalaba giati na upotimame toso polu tin elliniki mas mousiki ti tha pei tou xronou exoume tipote se rempetiko giati oxi auta ta tragoudia mas antiprosopeuoun kai den prepei na ta snomperoume…..

  69. Ειχα καιρό να συγκινηθώ με το άκουσμα τραγουδιού! Επιτέλους ένα τραγούδι που εκπροσωπεί μια χώρα στην παρούσα στιγμή, και όχι σαχλαμάρες! Μπράβο στην ομάδα του Watch my dance!!Και το παιδί που το λέει είναι καταπληκτικό, ταιριάζει γάντι η φωνή, αλλά και η ψυχή του!

    Το μόνο σημείο προς βελτίωση που βλέπω είναι να είχε διαφορετικούς στίχους μια επανάληψη του ελληνικού μέρους, ακούγεται φτωχό 3 φορές η ίδια στροφή…
    Και βέβαια χρειάζεται και μια μελετημένη χορογραφία από πίσω να στηρίζει τους στίχους..

  70. Λουκα,επειδη καποιες ξελιγωμενες θελουν να σε ψηφισουν,δε σημαινει τιποτε.Τελειωσε τη σχολη σου αγορι μου, το βιολογικο,γιατι το τραγουδι που εχεις, μονο τραγουδι δεν ειναι…και κανεις δε θα δει και eurovision, αν σε στειλουν…Εκεινο το φρικιο,ο stereo mike, tι ρολο παιζει? του χρονου εχουμε τιποτε σε ρεμπετικο, με κανενα αλλο φρικιο, να στειλουμε? Βαλαντω,η Αντιγονη,η Νικη. Καποιο απο αυτα κανει για eurovision.

  71. ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION.
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!

  72. TO 2002, καλυτερο τραγουδι ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ και love is a wanderful thing, αλλα πηγε…ο Ρακιντζης!!! To 2003,καλυτερο τραγουδι ΣΑΜΠΡΙΝΑ και camera, αλλα πηγε… η Μαντω!!! Tο 2010,καλυτερο τραγουδι ΦΟΥΡΕΙΡΑ-ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ και κυβωτος του Νωε,αλλα πηγε… ο Αλκαιος!!! Και το 2011 καλυτερο τραγουδι ΝΙΚΗ ΠΟΝΤΕ και i dont wanna dance. Τωρα αν στειλετε τον χιπη τον stereo mike και τη σαχλαμαρα του,τι να πω…Το εχουμε ξαναδει το εργο…

  73. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ. ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΛΑΝΤΩ.ΜΕΤΡΙΟ Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΤΟ ΧΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

  74. Eγω περσι θα εστελνα απευθειας την Κατερινα Αυγουστακη και οχι τους μαντραχαλους με τα ου, και το οπα.Εντελως αισχος το περσινο. Και φετος θα εστελνα απευθειας την Νικη και το i dont wanna dance.Σκιζει το κοματι και η ΝΙΚΗ…

  75. Λουκας και Τριημητονιο ειναι οι καλυτεροι.Στη Eurovision για να πας πολυ καλα πρεπει το τραγουδι που να εχεις να εχει μεσα του μια τρελα οταν ειναι ενα απλο κομματι συνηθησμενο οσο πρεπει να ειναι απιστευτα καλο.Και οταν λεω για συνηθησμενο τραγουδι της Eurovision εννοω το τραγουδι της Νικης.Με βαση αυτα ψηφιζω Λουκα οι Τριημητονιο

  76. Εμενα μου ερεσε της Νικης. Δε θελω καθολου τον stereo mike, o Λουκας μονο σαν εμφανιση ειναι καλος.Αφου το τραγουδι λεγεται watch my dance,θα επρεπε κ καποιος να χορεψει.Ανακατωμενος ο ερχομενος,ειναι αυτο το τραγουδι.Για eurovision,κανει σιγουρα η Νικη Ποντε και οπως λεει το ονομα της, θα παρουμε πολλους ποντους…

  77. O ΛΑΜΠΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΝΙΚΗ FOR EVER!Ο ΛΑΜΠΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ!ΨΕΥΤΟΖΕΜΠΕΚΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΝ ΡΑΠΕΡ!ΛΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΗΛΙΣΕ ΟΥΓΚΑ ΟΥΚΓΑ

  78. Παιδια τι λετε τη Νικη τι σας αρεσει σε αυτη την κοπελα.Εγω ψηφιζω Τριημητονιο ή αλλιως Λουκα παροτι ειναι λιγο τσιρκο και απορω πως οι Τριημητονιο ειναι σε ολες τις ψηφοφοριες ειναι τελευταιοι ειστε σιγουροι οτι το ακουσατε

  79. Της Νίκης είναι μακράν το καλύτερο!!! Η κοπέλα έχει όλο το πακέτο για Eurovision. Eίναι φωνάρα με καταπληκτική σκηνική παρουσία και κίνηση. Του Λούκας δεν κάνει για Eurovision. Είναι τραγούδι που σε μελαγχολεί αλλά είναι και γελοίο (κυρίως εκεί που λέει με τα χέρια ψηλάααα ….).
    Αν θέλουμε να πάρουμε καλή θέση πρέπει να στείλουμε της Νίκης !!!!!!!

  80. τριημιτονιο βαλαντω ή αντιγονη λιγο…μμ… τα κοκκινα χαλια ψηλοχαλια της νικκης του λουκας δεν λεγετε…..μπιπ….

  81. τριημιτονιο συμπαθητικο οπως και τα κοκκινα χαλια σκιζουν τα τραγουδια της αντιγονης της βαλαντως και της νικκης.του λοθκα?……..

  82. ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FOREVER EPISIS BALANTO ANTIGONI VOTE TRIIMITONIO BALANTO OR ANTIGONI OSTE NA MIN JEFTILISTOUME

  83. Καλα κανενας δεν μιλαει για τους Τριημητονιο το χαμογελα ηταν το καλυτερο απο ολα.Του Λουκας θα ηταν καλο αν ηταν ολο ελληνικο αλλα και παλι δεν θα τα πηγαινε καλα λιγο μου αρεσε η Βαλαντω και το τραγουδι της Νικης αλλα τη Νικη δεν την συμπαθω καθολου αν καποιος η καποια δεν θα ηθελα να παει αυτη θα ηταν η Νικη.Οσο για Αντιγονη και Κοκκινα Χαλια αδιαφοροι.

  84. Mιλαμε για διαγωνισμο eurovision.Kαι σε τετοιο διαγωνισμο, μονο η Νικη Ποντε ειναι αυτη που πρεπει να εκπροσωπησει την Ελλαδα.Θυμαστε την Καλομοιρα?Μεχρι το τελος της ψηφοφοριας ηταν πρωτη και στο τελος πηρε την τριτη 8εση για τη χωρα μας.Η Καλομοιρα αμερικανακι ειναι?Ελεος.Αυτη ειναι η γνωμη που πρεπει να υπαρχει για τους Ελληνες του εξωτερικου? Ο stereo mike τι ειναι? Ελληνας? Yπαρχει μια αλλη Ελλαδα, περα απο τα στενα γεωγραφικα ορια της χωρας μας,απαλλαγμενη απο την μιζερια που υπαρχει εδω.Δεστε μονο το video oταν επιλεχτηκε η Νικκη, για να ερθει στην Ελλαδα,ποσο το ηθελε και ποσο δακρυσμενα ηταν τα ματια της,κρεμοταν κυριολεκτικα απο τα λογια της επιτροπης.Ελληνιδα με κεφαλαια γραμματα ειναι.Και 8α φερει πρωτια,θα το δειτε…και κατι τελευταιο…Η Ελενα η Παπαριζου,τι ειναι?Σουηδεζα?παιδια σοβαρευτειτε…

  85. maresei pou polloi lene to poso ellhniko einai to tragoudi tou Louka …tha trellathoume telika! Akougetai enas stixos se zeimpekiko kai kati egine …fantasteite enan blaxo na einai me ena frikio …to ena einai eikona to allo akousma!!!

  86. ολα τα τραγουδια ειναι τελεια εκτοσ απο του λουκας βασικα πρωτο αντιγονη δευτερη βαλαντω τριτη νικη τεταρτο το τριημιτονιο πεμπτα τα κοκκινα χαλια και του λουκασ για τα μπαζα προτεινω την αντιγονη.τη βαλαντω ακομα και το τριημιτονιο λιγο περσσοτερο την αντιγονη

  87. Loucas reeeee!!!the best of ALL!!H nikki einai karakitsario…to tragoudi tis einai san ayta tis Patty!!APAISIA EINAI H NIKKI…;) LOUCAS GIA TIN NIKIIII…!!!Na steiloume ton Louca me ena zeimpekiko na tous dei3oume ti 9a pei Ellada…stin Ellada vriskosaste reeee…!!3ypnate..!!9elete na steilete to XAZOAMERIKANAKI…ELEOS!!

  88. το καλυτερο τραγουδι ειναι της αντιγονης it’s all greek to me.εχει ωραιο ρυθμο ωραια προφορα και οχι σαν του λουκα την βλακεια ή το αργο της νικης.τα κοκκινα χαλια και τριημιτονιο χαλια καλουτσικη η βαλαντω ψηφιστε αντιγονη ή βαλαντω για να μην γινουμε ρεζιλη!

  89. ego exo na po oti to tragoudi tou louka ine apla iperoxo,elinikotato k poli pathiasmeno,posos me niazi an tha aresi sta vodia tous evropeous pou tous exo gramenous xerete pou opos tha eprepe na tous exoume oloi.tora i niki re pedia pou tin exi ti foni?afti tsirizi,to tragoudi is ine piasariko gia ta clubs mia xara,ala na kserete oti ine ena idio me ta dekades pou exoun pai eurovision k apla patosane,thimame para para pola tetia piasarika tragoudia alon xoron pou den pigan para teleftees thesis,episis den ine elinida k oute kseri na milisi elinika,oute oi sinthetes ine elines,as imaste ligo patriotes re.min iste san ta provata

  90. rezili tha ginoume me ton louka…..zw kai sto ekswteriko, tha mas koroideuoun ree…perisi me to opa giname rezili de tha ginoume m’auto..po po…oso pai olo kai pio xalia sumetoxes stelnoume..pion tha stioume dld to 2012…?

  91. Περσυ,ειπαμε το ΟΠΑ. Φετος μια απο τα ιδια παλι? Καλα,ο stereo mike,θα εκπροσωπισει την Ελλαδα? ΕΛΕΟΣ.Και ο Λουκας θα κανει την παγοκολωνα και θα λεει την υποτιθεμενη ζεμπεκια? Παιδια, μιλαμε για διαγωνισμο Εurovision,oχι για μπουζουκια τριτης διαλογης…και επειδη το εργο το εχουμε ξαναδει,ασπουμε το2002 πηγε ο Ρακιντζης,και οχι η Πεκυ Ζηνα και φυσικα πατωσαμε…κοιταξτε λιγο τα τραγουδια που κερδιζουν…το 2002 η Ναουμοβα με το i wanna,με φανταστικο χορευτικο,επισης τη Ρουσλανα, παλι με φανταστικο χορευτικο.Ξερετε ποτε η χωρα μας πηγαινε καλα?παντα με ποπ κομματια κ με χορευτες.Ετσι κερδισε και η Ελενα Παπαριζου.Οι Γερμανοι ξαναστελνουν την Λενα Λαουντρουπ φετος.Μικρη σε ηλικια, οπως και ο Νορβηγος ο Ριμπακ με το faretale.To προσεξατε οτι νικανε ηλικιακα μικροι και μικρες? Να μη τα πολυλογουμε,η Νικκη Ποντε,ειναι super,εχει φωναρα,καταπληκτικο χορο και κινηση,για eurovision ειναι φανταστικη.Ειναι number one.Aν θελουμε πρωτια,πρεπει να παει η Νικκη, με χιλια.Τρομερο κομματι, ξεσηκωτικο,οτι πρεπει για Εurovision, που ειναι ενα παρτυ στο κατω κατω…Αν θελουμε να μην περασουμε στον τελικο, ασ παει ο stereo mike(ξανα ελεος)και ο Λουκας και να κλαψουριζουν.Θα πεσει το γελιο και το κραξιμο μετα,θυμαστε τον Ρακιντζη που εκανε τον ρομποκοπ…μια απο τα ιδια θα εχουμε,θα το δειτε…

  92. pate kala …tis nikis to tragoudi + i fwni tis einai xiiometra pio konta stin niki tou eurovision…oloi oi alloi einai erasotexnes ,,,,einai xalia…

  93. einai ola apaisia idika h zempekia toy louka einai elehnh. mono ths nikki einai wraia auto prepei na mas ekproswphsh. EINAI FANTASTIKH KAI POLU GLIKIA

  94. Περσυ στειλαμε τον Αλκαιο, που εμφανιστηκε απο τα αζητητα και σημερα κανει τον γεωργο κ καλλιεργει τη γη. Η Κατερινα Αυγουστακη, που ηταν αστερι, κοπηκε για να μην παει,σαν Ελληνιδα της διασπορας, που ειναι. Φετος, παλι τα ιδια. Ξεθαφτηκε ο Λουκας απο τα αζητητα, ταχα με μια ζεμπεκια, λες και τους νιαζει τους ξενους η ερμαφροδιτη κ υποτιθεμενη ζεμπεκια,μονο κ μονο για να μην παει, αλλο μια ελληνιδα της διασπορας, η Νικη. Ντροπη, σας.Δεν προκειται για φεστιβαλ τραγουδιου της Θεσσαλονικης, αλλα για Eurovision. Η Νικκη Ποντε ειναι φωναρα,οτι πρεπει για διαγωνισμο Εurovision. O Λουκας, ειναι εκτος θεματος,αλλα ξερω οτι αυτον θα στειλετε στο τελος,γιατι ποτε δεν κερδιζει σε αυτη τη χωρα ο καλυτερος. Του χρονου να στειλουμε κλαρινα κ φουστανελλες…ειναι σα να πηγαινει καποιος σε disco με γραβατα……

  95. Τελικα το τραγουδι του Λουκα ειναι πολυ θλιβερο,πεσιμιστικο,μονο για γιουροβιζιον δεν κανει.Θα δειξουμε τη μοναξια μας με το μοναχικο ζειμπεκικο,που μονο εδω πιανει.Οσο για τη μικρη που ηρθε απ το πουθενα κ θα ξαναγυρισει στο πουθενα…αστο καλυτερα.Εχουμε δικα μας παιδια απο εδω να στειλουμε,ας μην βραβευσουμε παλι ο,τι ξενοφερτο απ τον Καναδα κι απ τη Σουηδια-μιλαω για τους συνθετες του τραγουδιου της-εχουμε δικους μας συνθετες.

  96. nikki antigoni valanto ala liga tragoudia pou akousa tis eurovision ine mpalantes opotan nikki kai antigoni min sxoliaso louka ana pai auto oute teliko den 8a perasi kai an perasi 8a pari tis teleutes 8esis den a3izi na pai auto episis simfona me mia erevna pou egine 7 stous 10 8eloun nikki opotan an nikisi o loukas simeni oti ine poli stimeno pou ine kai poli tis modas afou i iceland eno o kosmos ixe 4ifisi me 77% ena poli oreo song meta pou edose i kritiki epitropi tis 4ifous tis estile ena poli ili8io song kai i tragoudara kateli3e stin tetarti 8esi diladi pasifanes oti itan stimeno

  97. loukas re axrhstoi…elladara ti 8a steiloume thn amerikania pou mas plasaroun oloi…!
    to ellhniko to zeimpekiko …alla vevaia eseis ta ellhnika ta tragoudia ta 8ymaqste mono sta dyskola kai sthn ka4oura…!!
    efoson ellada ekproswpeitai apaiteitai estw kai ligo ellhnikos stios kai hxos oxi ola ta [agkosmiopoihmena….!!!
    peste sthn pagida tous….!!!

  98. το τραγουδι της νικης ειναι το καλυτερο…..εχει ολο το πακετο…ειναι και πορτογαλεζα και θα την υποστιριξουν και απο εκει…
    τι δηλαδη παλι ελληνικο θα στειλουμε;; ενταξει στειλαμε περισυ με καποια χαρακτηριστικα απο ελλαδα ειπαμε και το “οπα” και ενταξει….
    παλι τα ιδια και φετος θα στειλουμε…ζεμπακια και ετσι….αφου δεν!!!
    νικη παιδες….νικη!!!

  99. signwmi gia na katalavw giati tha trelathw!!!epeidi to tragoudi tou louka exei ellinika stoixeia,den simainei oti einai kai kalo kai oti opwsdipote prepei na steiloume afto…kata ti gnwmi mou einai asteio-geloio an theletai-kai pragmatika tha itan kalitero mono me tous ellinikous stixous.kai epitelous as steiloume kati diaforetiko,kai giati oxi ti nikki,afou to exei to koritsi kai einai i katalliloteri gia ton diagwnismo.

  100. emena dn maresei katholou tou loukas… m fainetai periergo p arese se olous toso enw se mena katholou to monadiko p dn maresei katholou an k einai polu sumpathitikos k pistevw tha exei eraia skiniki parousia… ta kokkina xalia kai i valantw maresan pio pl….kai meta tis nikis … kalo ruthmo eixe tis antigonis, kai ton triimitonio marese i mousiki mono alla ontws thumizei toi and moi… oso gia tous allous pou dn tous aresoun oi summetoxes.. ntaksei re paidia ti perimenete k eseis??? ektws oti meiwsane to budjet ta paidia einai nea, prwtoemfanizomena an mi ti allo oloi exoun freskada… mn zitate k polla… exallou oi prwties sti eurovision pio pl thema marketing k skinikis parousias einai para tragoudiou.. mia xara einai! kali epituxia se opoion kai an mas ekproswpisei!!

  101. Eleos dld! tpt ths prokophs!!!! olo vlakeies!!! pali 8a patwsoume! perisi me ton alkaio enw htan xalia to tragoudi perasame! fetos oute p 9a myrisoume ton teliko! aisxos mono afto exw na pw!!! Kapws kalo htan ths Nikki alla dn exei tpt to 3exwristo kai tpt p na 8ymizei ellada!!!! lypamai filoi m!!!!!

  102. emena mou arese to tragoudi ton kokkinon xalion alla ksero oti i balanto kai i niki mporoun na pane psila

  103. Το τραγούδι των τριμιτόνιο θυμίζει έντονα ένα ιταλικό τραγούδι. Το τραγούδι της Βαλάντω θυμίζει έντονα το τραγούδι του Τιτανικού. Ο μόνος που μπορεί να μας σώσει είναι ο Λούκας. Τα υπόλοιπα τραγούδια είναι για κλάματα και επιτέλους μην γράφετε πλέον με λατινικά γράμματα.Έλληνες είσθε εσείς που γράφετε ή από άλλη φυλή.

  104. o loukas exei ena polu diaforetiko tragoudi apo tous allous kai pistauw oti 8a aresei stin upoloipi europi giati sundiazei rap pou akougetai se oles tis xwres alla kai zeimpekiko pou einai ka8ara elliniko!!!giauto egw psifisa to watch my dance.

  105. loukas για να ξεσηκωθουνε ολοι οι ελληνες του εξωτερικου(που δεν ειναι και λιγοι,ειδικα στη Γερμανια)με το ζεμπεκικο!και η εισαγωγη metal ειναι πολυ εξυπνη(πιανει και τουσ ροκαδες)

  106. ANTIGONH PSUXRAMI K IT’S ALL GREEK TO ME!!!!!!!!!!!!!!!!!PSUFIZOUME ANTIGONHHHHHHHHH-4-EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  107. loukas ♥ exei teleio tragoudi oloi h allh einai gia ta mpaza 😀 loukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass paidia :d

  108. re vlakes skaste ligo! mia xara einai ta paidia eleoc dld! olo krazete! ante na pate eseis na ftoia3ete ena tragoudi na sas doume ! eleoc dn kanete tpt allo apo to na vrizete ton enan kai ton allon! koble3ikoi!

    louka eisai uperoxoc!

  109. to “chamogela” einai kalo kai i niki episis. To tragoudi tou Louka tha itane kalo, an itane mono sta ellinika. Etsi mikto einai geloio.

  110. την επόμενη φορά να στείλετε χασαποσέρβικο!!!χαχαχαχαχαχα συμφωνω με την κικη ειναι ολοι για τα μπαζα!!!

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines