Έγκυος η Κάτια Ζυγούλη, γάμος Σάκη Ρουβά

Έγκυος φέρεται να είναι η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πότε γεννιέται το παιδί και πότε ο γάμος Ρουβά-Ζυγούλη;

Φαίνεται πως η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος για άλλη μια φορά και ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ανακαινίζουν αυτήν την περίοδο το σπίτι τους στο Ν. Βουτζά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, η συνήθως πολύ δραστήρια Κάτια Ζυγούλη περισσότερο συντονίζει και δεν συμμετέχει σε καμμία χειρωνακτική εργασία για λόγο που σιγά σιγά γίνεται γνωστός στη γειτονιά τους και σύντομα σε όλη την Ελλάδα.

Ρουβάς-Ζυγούλη είναι πολύ προσεκτικοί και περιμένουν τις επόμενες εξετάσεις μετά την χοριακή β.

Εν τω μεταξύ, στις 10 Ιουνίου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Elounda στην Κρήτη θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Όπως με άκρα μυστικότητα βαφτίστηκε η κόρη τους Αναστασία πριν από δύο χρόνια, έτσι ήθελαν να τελεστεί και ο γάμος τους, προσπαθώντας μα κάθε τρόπο να μην διαρρεύσει καμία πληροφορία.

Το ζευγάρι επέλεξε το Porto Elounda καθώς αυτό είναι το μέρος που γνωρίστηκε το ζευγάρι, όταν χρόνια πριν γύρισαν το πρώτο τους διαφημιστικό.

Όσο για τους κουμπάρους; Το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμη. Σύμφωνα όμως με γνωστό περιοδικό, φαβορί για την κουμπαριά είναι ο πολύ καλός τους φίλος και ιδιοκτήτης του Porto Elounda, Hλίας Κοκοτός.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης του Ρουβά, Αναστασίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.