Αλέκος Παπαδόπουλος: αλήθειες-σοκ για χρεοκοπία στον Παπαχελά [video]

Αλήθειες που σοκάρουν είπε ο Αλέκος Παπαδόπουλος για την τραγική κατάσταση της χώρας σε συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά. Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέκου Παπαδόπουλου στον Παπαχελά.

«Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό». Καταπέλτης ήταν ο Αλέκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά. Σου κόβε την ανάσα.

«Ποια κυβέρνηση θα σώσει; Θα καταστρέψει τα μεσαία και κατώτερα στρώματα για τα οποία λέει ότι παει να τα σώσει με το μνημόνιο».

Παρακολουθούσε άναυδος ο Παπαχελάς το χειμαρρώδη λόγο του. «Χρεοκοπήσαμε. Επέρχεται κατάρρευση. Είναι αστείο αυτό που λένε κάποιοι ότι είναι μπόρα και θα περάσει. Αμ δε θα περάσει!».

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος συνέχισε με τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό. «Η κυβέρνηση δεν έχει εγκαταλείψει τον ανατολίτικο λαϊκισμό, που υπήρχε χρόνια στο κράτος και βόλευε μικρά και μεγάλα συμφέροντα».

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος, πρώην υπουργός Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, είπε αλήθειες που τρομάζουν.

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη του Αλέκου Παπαδόπουλου στον Παπαχελά σε σχολιασμό Λαζόπουλου:

Πολλοί πάντως σχολιάζουν οτι η συνέντευξη στον Παπαχελά (οι πάντες γνωρίζουν το τι σημαίνει Αλέξης Παπαχελάς), σηματοδοτεί πολλά, για όσους ξέρουν να αποκωδικοποιούν τις «εικόνες» και τις πράξεις των «πολιτικών παιχνιδιών».

Και αυτό που σηματοδοτεί η συνέντευξη Παπαδόπουλου στον Παπαχελά είναι οτι έχει δρομολογηθεί από τις «μεγάλες δυνάμεις» η «απόσυρση» αυτής της κυβέρνησης και η ανάδειξη των «αρίστων» εφεδρειών που θα φέρουν εις πέρας τη δυσάρεστη δουλειά. Στις εφεδρίες αυτές ανήκει και ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.