Η χλιδάτη βίλα του Αβραμόπουλου στην Πάρο

Πολυτελή βίλα στην Πάρο διαθέτει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τη στιγμή που οι κάτοικοι του νησιού διαμαρτύρονται για την κατάντια του Κέντρου Υγείας και την έλλειψη προσωπικού.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, απολαμβάνει, κατά τους θερινούς μήνες, το ηλιοβασίλεμα της Πάρου από τη βίλα που αγόρασε πριν τρία χρόνια στο νησί, όταν ήταν ακόμη υπουργός Υγείας.

Η βίλα του Αβραμόπουλου στην Πάρο βρίσκεται σε πολύ όμορφη τοποθεσία απέναντι από την Αντίπαρο, κοντά στη γνωστή ταβέρνα «Θέα».

Το ίδιο διάστημα, ο φίλος του πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων κ. Διονύσης Φιλιώτης, αγόρασε, σύμφωνα με δημοσιεύματα την εποχής, τη βίλα της Σοφίας Αλιμπέρτη στη περιοχή Ακρωτήρι.

Η αγορά των πανάκριβων σπιτιών από τους δύο φίλους, που είχαν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, θα περίμενε κανείς να συμβάλει στην ενδυνάμωση του Κέντρου Υγείας του δημοφιλούς κυκλαδίτικου νησιού, την ενίσχυσή του με προσωπικό και τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του.

Aντί γι’ αυτό, επήλθε ο μαρασμός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαμαρτύρονται και με το δίκιο τους. Το Κέντρο Υγείας της Πάρου, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της παρακμής αυτής της χώρας.

Σε απάντηση των παραπάνω, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε στο κουρδιστό πορτοκάλι: «Όχι μόνο δεν αδιαφόρησα για τη Πάρο, αλλά σαν υπουργός Υγείας, είχα πάρει την πρωτοβουλία για την ανέγερση σύγχρονου Νοσοκομείου στη νησί. Σε συννενόηση με τον Ηγούμενο μας παραχωρήθηκε μια έκταση 15 στρεμμάτων στο δρόμο Νάουσας-Παροικιάς, αλλά τη τελευταία στιγμή κάτοικος της περιοχής προέβαλλε ενστάσεις για την ανέγερσή του στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Είχα μάλιστα εγκρίνει και το σχετικό κονδύλι. Το τι έγινε στη συνέχεια δεν το γνωρίζω. Πάντως όταν συγγενικό μου πρόσωπο έσπασε το πόδι του, σπεύσαμε στο Κέντρο Υγείας για τη νοσηλεία του. Γι αυτό λυπάμαι αν έχει αποδεκατισθεί.»

Για τη βιλίτσα τίποτα κ. Υπουργέ;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

13 Σχόλια

  1. Το καλοκαίρι ήμουν στην Πάρο και απο περιέργεια είδα το σπίτι του Αβραμοπουλου.
    Απλό,μικρό και στα μέτρα κάθε απλού ανθρώπου,
    Ασε που είδα και τον ίδιο.
    Χωρίς παρατρεχάμενους και ασφαλεια..
    Σωστά τα σχόλια που διάβασα.

  2. Απο φήμες πάμε καλα. πιστοί ολοι στην σχολή Γκεμπελς.
    Ευτυχώς που ο Αβραμο είναι καθαρός.
    Τόσα χρόνια Δήμαρχος και Υπουργός και δεν έχει εκτεθεί ποτέ.
    Μπήκα στο Πόθεν Εσχες του που έχει αναρτήσει η Βουλή.
    Όλα εντάξει..
    Απο το 2004 που μπήκε στη Βουλή και μετα Υπουργός καμμιά προκλητική μεταβολή στα περιουσιακά του.
    Ι.Καραγιαννης

  3. Μπήκα στο “Πόθεν εσχες” του Αβραμόπουλου στην Βουλη.Τζάμι ο άνθρωπος. Όλα νορμαλ.Είπαμε ,τους τα φορτωνιυμε όλα.Αλλα οχι τέτοια.Είναι άδικο. Ειδικά για τον τύπο που όλα αυτα τα χρόνια,δεν έχει ακουστεί κακο.Ασε που κάνει και πεντε καλα πράγματα.
    Α.Παπαδάκης

  4. Μένουμε 150 m. απο το συγκρότημα αυτο. Απλά μικρά σπίτια είναι. Που την ειδατε την χλιδατη βιλλα. ?
    Όσο για τον Αβραμόπουλο είναι ο πιο απλός άνθρωπος. Ούτε ασφάλεια ,ούτε ενοχλητικές παρουσίες.
    Ε.Νταλιανης

  5. Ποτέ δεν έχει λεχθεί κάτι κακο για τον Αβραμόπουλο. Η λάσπη δεν πιάνει στους καθαρούς.Ο άνθρωπος μπήκε στην πολιτικη μετα απο μια λαμπρή πορεία στο διπλωματικό.Μπήκε χορτατος Πάνω απο όλα όμως είναι έξυπνος.Δεν φοβάται γι•αυτο προχωράει με τον κόσμο να τον εμπιστεύεται και να του ανοίγει τον δρόμο.Το ΠΑΣΟΚ τον ξεσκονησε και δεν βρήκε παρά μόνο έργο και αποτελέσματα. Γι•αυτο και τον σέβονται απο όλα τα κόμματα. Άλλους 3 να είχε η ΝΔ για να μην πω η πολιτικη στην Ελλάδα και δεν θα είμαστε στα χάλια αυτά.

    Ιωάννης Γκίκας
    Αθήνα

  6. Ο Δ. Αβραμόπουλος είναι ένας καλός οικογενειάρχης. η δε σύζυγος του εξαιρετική. Μάλλον κάποιον άλλον θα εννοούν.Όσο για τις σπουδές του,τις τιμητικές του διακρίσεις απο μεγάλα Πανεπιστήμια και τις γνώσεις του αλλα και η διπλωματική του κατάρτιση και εμπειρία είναι πλεονεκτήματα του. Δεν είναι καθηγητής αλλα διπλωμάτης.. Στο Harvard όμως δεν τον προσκάλεσαν ως visiting fellow για τα μάτια. Ούτε ξέρουμε πολλούς καθηγητές να έχουν προσκληθεί εκεί. Εν πάσει περιπτώσει και μορφωμένος και συνετος και έντιμος είναι. Γι αυτο και τον έχει η κοινωνία σε εκτίμηση.
    Ι.Παπαβασιλείου

  7. Απλός,φιλικός και ανθρώπινος:

    Sto Internet lene oti dernei tein gynaika tou, ektos kai an ennooun allon, pou den nomizw. Apo ptyxia, symfwna me to internet, den exei pragmatiko didaktoriko, mono timitika didaktorika, exei mono master.
    Aftos pou egrapse to sxolio, ti perimene, na gvalei xatzara;

  8. Αυτόν μην τον φοβοσαστε.Μπήκε χορτατος στην πολιτικη .Ποτέ δεν ακούστηκε κάτι περίεργο η κακό.Έχει δικηο ο φίλος πιο πάνω .Όσο για το σπίτι του στην Πάρο,επειδή είναι πάνω στο δρόμο το Έχουμε δει.
    Τίποτα το ξεχωριστό .
    Όλο το συγκρότημα 10 μικρά σπίτια και οι γείτονες νυκοκοιραιοι,απλοί άνθρωποι.
    Και ο ίδιος με την οικογένεια του χωρίς φρουρά,φιλιππινεζες και τα παρόμοια των ψωνιων.Απλός,φιλικός και ανθρώπινος.
    Γ

  9. O Avramopoulos perase apo tosses thesseis kai pote den akoustike kati kako.
    O anthropos bike hortatos ,ftiagmenos kai petihimenos stin politiki.
    Oso gia tin villa,epeidi kano kite stin Pounda tin exo thei.
    Mikro kai peripiimeno spiti apo afta pou diathetoun ekatommiria ellines.
    Otan rotissa ton kataskevasti, giati endiferomai na paro kati ekei ematha kai tin timi,175.000 evro.,
    Sto klima ton imeron,genikevoume adikontas.
    I.Ioannou

  10. Εμεις στην Παρο ξερουμε καλυτερα .Ο Αβραμοπουλος εχει ενα σπιτι 92 τετρ. μετρων. Εχετε δει εσεις βιλλα τοσο…μεγαλη!! Το νησι το βοηθησε σαν Υπουργος και αν εμεις δεν τρωγομαστε μεταξυ μας,θα ειχαμε ηδη Νοσοκομειο,οπως και τα γυρω νησια.
    Ερχεται εδω χρονια και ζει αναμεσα μας με απλοτητα και χαιρει ιδιαιτερης εκτιμησης.
    Ολα τα αλλα ειναι κακοβουλα και παραμυθια.
    Γ.Βασιλειου

  11. Otan to NATO vomvardize tin Giougoslavia, eixe pei oti ei dysei den katalavainei ton Milosevic, isws apo allilegyei tin opoia edeiksa kai egw tote, fysika ei aleitheia eitan oti ton katalavaine poly kala, eithele na ftiaksei mia megali Servia kai den ton afeisan.

  12. H ΛΑΣΠΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΕ ΒΛΗΜΑ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

  13. Ela twra fimes, deimosio proswpo tosa xronia kai den tha eixe lefta na agorasei mia villa; (mborei kai na mein ekane tipota paranomo)

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines