Μάγειρας και σερβιτόρος πιάστηκαν στα πράσα σε εστιατόριο της Πάτρας

Σάλος σε πολύ γνωστό εστιατόριο της Πάτρας όπου μάγειρας και σερβιτόρος έγιναν «τσακωτοί» να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια. Τι ακριβώς συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάγειρας και ο σερβιτόρος γνωστού εστιατορίου στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Πάτρας πιάστηκαν να επιδίδονται σε παθιασμένο gay sex απο τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ από τα gay όργια στο μαγαζί του, ο ιδιοκτήτης απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και τους δύο. Και το έκανε αυτό, προφανώς, σε μια προσπάθεια να μη δοθεί συνέχεια στο ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε και για να προστατευθεί το όνομα του πολύ γνωστού καταστήματος του. Όμως, το μαντάτο έχει ήδη διαδοθεί και συζητιέται στην Πάτρα.

Ο μάγειρας, ηλικίας περίπου 40 χρονών, είναι γνωστός για τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε ακουστεί για τον σερβιτόρο. Το πιθανότερο είναι ο σερβιτόρος να ενέδωσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα ερωτικά κελεύσματα του μάγειρα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να καταλήξουν να κάνουν παθιασμένο σεξ σε χώρο του καταστήματος.

Ο μάγειρας πάντως ουδέποτε είχε κρύψει τις gay σεξουαλικές προτιμήσεις του και ήταν γνωστό στους πάντες πως επιζητούσε ερωτικούς δεσμούς με αγόρια.

Το εστιατόριο είναι από τα πλέον γνωστά στην Πάτρα για την ποιότητα των φαγητών που προσφέρει, ενώ οι ιδιοκτήτες του είναι αγαπητά πρόσωπα στην τοπική κοινωνία και με συνεχώς αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.