Από τι πέθανε ξαφνικά ο ράπερ Nate Dogg, 41 ετών

Από τι πέθανε ξαφνικά ο γνωστός χιπ-χοπ ράππερ Nate Dogg σε ηλικία 41 ετών;

Το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου ο rapper Nate Dogg έφυγε από την ζωή σε ηλικία 41 ετών. O rapper Nate Dogg (το αληθινό του όνομα είναι, Nathaniel D Hale) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή Long Beach της California.

Η υγεία του Nate Dogg ήταν ιδιαίτερα επιβαρημένη αφού το 2007 και το 2008 είχε υποστεί δύο εγκεφαλικά και από τότε προσπαθούσε να επανέλθει με φυσιοθεραπείες. Σύμφωνα με το Associated Press, ο Nate Dogg πέθανε λόγω επιπλοκών από πολλαπλά εμφράγματα.

Ο Nate Dogg εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο το 1992 όπου και συμμετείχε στο πρώτο δίσκο του Dr Dre. Από κει και ύστερα κυκλοφόρησε τρεις προσωπικούς δίσκους με σχετική επιτυχία ενώ είχε συμμετοχές σε πολλά singles γνωστών rappers όπως ο Eminem, o Snoop Dogg, o Warren G και ο 50 Cent. Με τον τελευταίο μάλιστα είχε πάει στο Νο 1 του billboard με το single, 21 Questions (2003).

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο Snoop Dogg που τον χαρακτήρισε ως ένα από τους καλύτερους του φίλους. “Χάσαμε ένα θρύλο του Hip Hop και του RnB. Ήταν ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Αδερφός μου από το 1986 όπου τον γνώρισα στο λύκειο”, τόνισε ο Snoop Dogg και συμπλήρωσε, “Μου λείπεις και είμαι πολύ λυπημένος. Είμαι και χαρούμενος όμως που μεγάλωσα μαζί σου και θα σε δώ σύντομα στο παράδεισο”.

Από την πλευρά του ο 50 Cent γράφει στο Twitter. “R.I.P. Nate Dogg. O κόσμος της rap έχασε ένα θρύλο”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.